MEDIA

Survivor All Star- Βασάλος: «Ακραία διπλωμάτης ο Μάριος όπου φυσάει ο άνεμος ο Ασημακόπουλος»

Survivor All Star- Βασάλος: «Ακραία διπλωμάτης ο Μάριος όπου φυσάει ο άνεμος ο Ασημακόπουλος»

Survivor All Star: Βολές Βασάλου για δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας

Την γνώμη του για τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και τον τρόπο που τοποθετήθηκαν σε σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ειδικότερα χαρακτήρισε ακραία διπλωμάτη τον Μάριο Πρίαμο ενώ για τον τον Ασημακόπουλο ανέφερε ότι πάει όπου φυσάει ο άνεμος.

Νίκος Μπάρτζης θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά του - Κατακεραυνώνει τη Σταυρούλα

Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού και δεν μπορεί να το «χωνέψει» θεωρώντας πώς πρόκειται για σχέδιο από τους παίκτες της μπλε ομάδας.

«Χθες στο Συμβούλιο με ψήφισε όλη η ομάδα εκτός από ένα παιδί, τον Ασημακόπουλο. Γενικά μου έκαναν επίθεση ότι τους ρίχνω τη ψυχολογία και οτιδήποτε. Πριν πάμε στο Συμβούλιο του Νησιού είχαμε κάνει κουβέντα δεν είχε αναφέρει κάποιος κάτι. Δεν μιλάω με κάποιον από τα παιδιά πέρα από τις ομαδικές συζητήσεις. Μόνος μου αράζω. Απλά θεωρώ ότι ψηφίστηκα για πράγματα που βλέπω και λέω και τους ενοχλούν. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού τους ρίχνω τη ψυχολογία γιατί δεν ψηφίστηκα από την πρώτη εβδομάδα και ψηφίζουν τον Σπύρο;», ανέφερε αρχικά ο παίκτης απογοητευμένος.

«Από τότε που έφυγε η Χαμπέρη και είπε στο τέλος του Συμβουλίου ότι με θέλει νικητή, βλέπω πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει στο παιχνίδι, πολλές συμπεριφορές. Ψηφίστηκα για υποψήφιους. Ο Σπύρος έκανε χαμό, ήρθαν δύο παιδιά στην ομάδα, ο Ηλίας και η Σταυρούλα...»

«Δεν μιλάγαμε δεν πήγα καν να τους μιλήσω. Ένα γεια λέγαμε ενώ με την Σταυρούλα ήμασταν κοντά. Η Σταυρούλα έκραζε τον Ηλία, πήγανε κοντά. Μετά από μια εβδομάδα είδαμε τον Σπύρο που κραζότανε με τον Ηλία και ο Ηλίας έκραζε τον Σπύρο να δένουν και να πηγαίνουν κοντά. Βλέπεις κινήσεις για το συμφέρον και κανένας δεν είναι σταθερός. Τίποτα... καμία άποψη. Οι απόψεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα και γι' αυτό φταίω εγώ.»

«Δεν θα πατήσω επί πτωμάτων, δεν θα γλείψω, δεν θα το κάνω για να πάω μια εβδομάδα παραπέρα στο παιχνίδι. Δεν το 'κανα και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης στο τέλος.

Σχετικές ειδήσεις