MEDIA

Survivor All Star - Spoiler 30/4: Ο αγώνας ασυλίας, η μεγάλη έκπληξη και η ανακοίνωση του Ατζούν

Survivor All Star: Ο αγώνας ασυλίας, η μεγάλη έκπληξη και η ανακοίνωση του Ατζούν
Glomex

Ένα ταξίδι στο Λονδίνο περιμένει τους νικητές του αγωνίσματος της Κυριακής στο Survivor All Star. 

Το βράδυ της Κυριακής επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor All Star, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο, μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου από το παιχνίδι, οι δύο ομάδες ανασυντάσσονται και περιμένουν τις νέες αναμετρήσεις στους στίβους μάχης.

Στο επόμενο αγώνισμα, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τις δύο ομάδες, με τον Ατζούν να αφήνει τους παίκτες άφωνους. Συγκεκριμένα, το νέο μεγάλο έπαθλο δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στην Αγγλία, το οποίο θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή θα προβληθεί η πρώτη ασυλία, τη Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι στην Αγγλία, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ασυλία και την Τετάρτη η τρίτη, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ψηφοφορία αποχώρησης.

Ο αγώνας για το ταξίδι στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε και γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο αυτό έπαθλο.

Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας είναι η Μπλε.

Survivor All Star: Το φαβορί για την επόμενη αποχώρηση και τα στατιστικά των παικτών

Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας θα δούμε αύριο, Κυριακή 29 Μαΐου. με δύο παίκτες λιγότερους πορεύονται οι δύο ομάδες αφού ο Πάνος Κωνσταντινίδης και η Εύη Σαλταφερίδου αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο γκρουπ παικτών. Τα μεγάλα φαβορί και εκείνοι που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ριάλιτι.

Στο πρώτο γκρουπ εντάσσονται οι:

  • Σάκης Κατσούλης
  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Ηλίας Μπόγδανος
  • Κωνσταντίνος Βασσάλος
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
  • Στέλιος Χανταμπάκης
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Στέλλα Ανδρεάου

Στο δεύτερο γκρουπ, των παικτών δηλαδή αυτών που θα αποχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες συμπεριλαμβάνονται οι:

  • Νίκος Αγόρου
  • Μελίνα Μεταξά
  • Ρία Κολοβού
  • Τάκης Καραγκούνιας
  • Σπύρος Μαρτίκας
  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Γιώργος Κόρομι

Από αυτό το δεύτερο γκρουπ, προκύπτουν οι επόμενες αποχωρήσεις. Αν σήμερα έπρεπε να επιχειρήσουμε μια εκτίμηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που την ερχόμενη Πέμπτη θα πάρει το δρόμο της επιστροφής, αν βγει υποψήφιος, το φαβορί για τους Μαχητές είναι ο Νίκος Αγόρου και η Ρία Κολοβού και για τους Διάσημους η Μελίνα Μεταξά.

Survivor All Star: Τι δείχνουν τα στατιστικά των παικτών για τον τελικό

Ρίχνοντας μία ματιά στα στατιστικά, εύκολα καταλαβαίνουμε ποιοι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους στο «Survivor All Star». Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 68,2% και 80 νίκες στους 118 αγώνες. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 82 κερδισμένους αγώνες στους 127. Την τριάδα συμπληρώνει ο Ηλίας Μπόγδανος με 68 νίκες σε 122 ματσαρίσματα. Και οι τρεις Survivors θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν στον ημιτελικό του Γαλατσίου, ενώ ο Σάκης να σημειωθεί έχει αναδειχτεί μία φορά νικητής.

Η αγαπημένη του προαναφερθέντος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το τελευταίο διάστημα έχει δείξει τη δυναμική της και πλέον βρίσκεται τέταρτη στην κατάταξη με 57 νίκες. Η Στέλλα Ανδρεάδου ακολουθεί με 61 νίκες σε 112 αγώνες.

Έκπληξη αποτελεί ότι ο Νίκος Μπάρτζης, που για πολλούς θεωρείται από τους πιο δυνατούς, βρίσκεται στην έκτη θέση με 119 συμμετοχές και 63 κερδοφόρα ματς. Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Κόρομι ισοβαθμούν στην έβδομη θέση, με μία μεγάλη διαφορά… Ο Γιώργος ψηφίζεται προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, ενώ ο Στέλιος παραμένει αλώβητος.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που έχει χάσει έδαφος από τότε που πήγε στην ομάδα των Μπλε, σημειώνει μόλις 55 νίκες, η Μελίνα Μεταξά 42, ο Τάκης Καραγκούνιας 49 και η Ρία Κολοβού 45.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω - Είχαμε δώσει όρκο»

Survivor All Star: Το Twitter «δίκασε» την Εύη

Survivor All Star: Αντωνά: «Η Μελίνα βρήκε την ευκαιρία να ξεσκεπάσει τη σχέση Βασάλου - Σταυρούλα»