MEDIA

Survivor all Star - Βασάλος: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι διπλωμάτης»

Κωνσταντίνος Βασάλος

«Στον Στέλιο με ενοχλεί που είναι τόσο διπλωμάτης», σημείωσε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Αποκαλύψεις για όσα είπαν για τον Στέλιο Χανταμπάκη στον Κωνσταντίνο Βασάλο πριν την αποχώρησή του από το Survivor all Star έκανε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Πολύ κακώς έκανα χθες και δεν άφησα τον Τάκη να ολοκληρώσει. Να πει αυτό που έπρεπε να πει», ανέφερε στην κάμερα του Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Για να συμπληρώσει: «Έχε χάρη που εμπλέκεται και η Σταυρούλα σε αυτή την ιστορία και δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση για τον κολλητό της, ο οποίος την εκθέτει. Δικό τους το πρόβλημα, δεν θα το συνεχίσω. Αν όμως δω στην πορεία του παιχνιδιού ότι αυτό το πράγμα διαιωνίζεται και μεταφέρονται όλα αυτά από παίκτη σε παίκτη, θα το πω μπροστά σε όλους».

Σε ένα ακόμη απόσπασμα για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Βλέπω ότι ο Στέλιος έχει μαγέψει τη Σταυρούλα. Τη χειρίζεται, δεν ξέρω τι να πω... Δεν θέλει με τίποτα να πει κάτι γι' αυτόν. Όχι ότι εγώ έχω κάποια εμμονή με τον Στέλιο αλλά εφόσον αφορά την ίδια, θα έπρεπε και αυτή να πάρει θέση σε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλει να πάρει θέση. Οπότε, είναι απόλυτα σεβαστό και προχωράμε».

«Στον Στέλιο με ενοχλεί που είναι τόσο διπλωμάτης», σημείωσε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βασάλος.