MEDIA

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία εγκυμοσύνη φέρνει μεγάλες ανατροπές

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία εγκυμοσύνη φέρνει μεγάλες ανατροπές

Μία εγκυμοσύνη που κανείς δεν περίμενε θα φέρει νέες ισορροπίες στο Μαύρο Ρόδο

Η σειρά έχει κερδίσει το δικό της φανατικό κοινό, ωστόσο φέτος θα ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε, όμως, στο «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, θα δούμε μεγάλες ανατροπές.

Ο Πέτρος καταφέρνει και βρίσκει την Ελισάβετ στο δάσος και προσπαθεί να καταλάβει αν η απόφασή της να επιστρέψει στο μοναστήρι είναι οριστική. Η Φιλαρέτη ανησυχεί με τα προβλήματα μνήμης που παρουσιάζει η Αυξεντία, ενώ παράλληλα στέλνει στον Θέμη το στοιχείο που της ζήτησε για την εξέταση DNA. Ο Σταυρίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Γιάννα και τον Σαράντο για τους αρραβώνες τους και ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου προκειμένου να φύγει από το χωριό. Η Αλεξία μαθαίνει μια πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ πιο σκοτεινό από πίσω. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν καταλάβει ότι η σχέση του με την Ελισάβετ τελείωσε οριστικά; Θα καταφέρει ο Βίκος να αποπροσανατολίσει την Αλεξία σε σχέση με την εξαφάνιση της γιαγιάς της;

Μετά τα συμπτώματα άνοιας που εκδήλωνε η Αυξεντία, εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα από το μοναστήρι. Όλο το χωριό την ψάχνει. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της, τι θα συμβεί στο δάσος ανάμεσα στον Σταυρίνο και τη Γιάννα; Ποια απόφαση παίρνει ο Γεράσιμος για την τελετή κατά την οποία η Ελισάβετ θα πάρει την κουρά της; Ο μητροπολίτης αντιδρά όταν μαθαίνει για την παρακολούθηση των μοναχών με κάμερες από την Κασσιανή. Τι θα βρει ο Βίκος στο χρηματοκιβώτιο της Κύρας; Η Αλεξία έρχεται κοντά σε μια μεγάλη αλήθεια.

Ο Βίκος παρακολουθεί με ενδιαφέρον το βίντεο της Κύρας. Οι πληροφορίες που παίρνει θα τον εξοργίσουν. Δίνει εντολή να του φέρουν αμέσως τον Παράσχο στην αποθήκη. Ο Παράσχος αγνοείται. Στο σπίτι της Κύρας όλοι αναζητούν ένα στοιχείο για την εξαφάνισή της και την εξαφάνιση του χρηματοκιβωτίου. Φαίνεται πως πλέον η μόνη λύση είναι η προσφυγή τους στην Αστυνομία. Η Αυξεντία έχει βρεθεί, αλλά η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει.

Ο Σταυρίνος ζητά από τη Γιάννα να φύγουν μαζί, ενώ εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, στο σπίτι του, θα ζητήσει από την Τασούλα να μιλήσουν σοβαρά. Όλοι έχουν αρχίσει να συζητούν τις αδιαθεσίες της Ελισάβετ. Εκείνη είναι ανύποπτη για το τι μπορεί στ’ αλήθεια να της συμβαίνει. Δέχεται να συνοδεύσει τον Λευτέρη στον γιατρό χωρίς να γνωρίζει ότι το ραντεβού είναι για εκείνη με γυναικολόγο… Ο πατέρας της θα πληροφορηθεί τα ευχάριστα νέα αλλά θα ξαφνιαστεί.

Διαβάστε επίσης:

Αρχή για «Ξέπλυμα»: Στο αρχείο οι καταγγελίες για Βελόπουλο και Νίκο Παππά

Ρόδος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Εργάτης καρφώθηκε σε μπετόβεργα

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει λιπόθυμη την Ελισάβετ