MEDIA

Η επόμενη μέρα στο OPEN μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου 

Η επόμενη μέρα στο OPEN μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου 

Ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από το κανάλι και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο 

Το βράδυ της Πέμπτης, με μία ανακοίνωση, το OPEN γνωστοποίησε την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου, ενός ανθρώπου με μεγάλη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και καινοτόμες ιδέες.

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια», αναφέρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέραμε από την πρώτη στιγμή, ο Γιάννης Λάτσιος διαφωνούσε με τη στρατηγική που επρόκειτο να εφαρμοστεί την επόμενη χρονιά.

Το κανάλι θα πορευτεί μονάχα με τα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» και με κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές όπως είναι αυτή της Ελένης Τσολάκη και της Μπέττυς Μαγγίρα. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, πλάνα για νέα πρότζεκτ και φορμάτ καθώς το μπάτζετ είναι περιορισμένο.

Η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου διαδέχτηκε εκείνη της διευθύντριας προγράμματος Χρύσας Μασούρου, πριν από κάποιες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε μία γενικότερη δυσαρέσκεια και ανησυχία.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις των παρουσιαστών του OPEN, που κλήθηκαν να σχολιάσουν την εξέλιξη με τον Γιάννη Λάτσιο. «Δεν κρίνω τίποτα και δεν κρίνω κανέναν. Πρέπει να φύγω για να πάω να ετοιμαστώ, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν το περίμενε κανείς είναι η αλήθεια αλλά αυτά αφορούν τον ίδιο και τις σχέσεις του με το κανάλι. Εγώ πρέπει να πάω να ετοιμαστώ, σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στις τηλεοπτικές εκπομπές δηλώνοντας: «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το διάβασα κι εγώ κάπου. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν έχω μιλήσει κι η Μπέττυ Μαγγίρα κι η Ελένη Τσολάκη έχουν συμβόλαιο που λήγουν από όσο ξέρω. Εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο που τρέχει για μήνες. Υπάρχει μια ανησυχία γιατί έχω και μία ομάδα. Είναι κι οι συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είναι αποφάσεις δικές μου αυτές. Αυτήν την στιγμή έχουν φύγει δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθα η κα. Μασούρη κι ο κ. Λάτσιος».

Ποιος παίρνει τη θέση του Γιάννη Λάτσιου στο OPEN

Ο Artur Davidian αναλαμβάνει τη θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Ανοιχτού Καναλιού».

Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος Artur Davidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού.

O κος Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN.

Σχετικές ειδήσεις

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Λάτσιο στην παραίτηση από το OPEN

Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο

Μάριον Μιχελιδάκη: «Χθες βράδυ διάβασα για την αποχώρηση Λάτσιου - Ήταν και για μένα ξαφνικό»