MEDIA

Masterchef 2023: Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία μετά την αποχώρηση του - «Εκτεθήκαμε λίγο»

Masterchef 2023: Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία μετά την αποχώρηση του - «Εκτεθήκαμε λίγο»

Βραδιά αποχώρησης χθες στο Masterchef με τρεις υποψήφιους να παλεύουν για πιάτο αντιγραφής αφήνοντας τον Ηλία Κιαζόλι εκτός παιχνιδιού.

Ανδρική υπόθεση η χθεσινή αποχώρηση από το Masterchef καθώς οι τρεις παίκτες, ο Αλέξανδρος, ο Άγγελος και ο Ηλίας έπρεπε να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου και βραβευμένου με αστέρι Michellin, σεφ Luca Piscazz. Χαμένος της υπόθεσης ο Ηλίας. Νικητής και κάτοχος της ασυλίας αναδείχθηκε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος ανέβηκε στον εξώστη, αφήνοντας τους άλλους τρεις να μαγειρέψουν και να παραμείνουν στην 8άδα.

Δύο μικρά κόκκαλα στο πιάτο του Πάνου Ιωαννίδου και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου άφησαν εκτός παιχνιδιού τον Ηλία Κιαζόλι.

«Κρατάω μόνο τα θετικά, μπήκα happy βγαίνω happy», τόνισε ο νεαρός σεφ με τον Κοντιζά να του επισημαίνει ότι είναι ένας παίκτης που μαγειρεύει με την ψυχή του. Ο Κουτσόπουλος από την άλλη αφού τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του είπε ότι είναι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει όλα τα χρόνια στο Masterchef. Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο Ιωαννίδης, ο οποίος του ευχήθηκε να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον.

Ο Ηλίας αφού τους ευχαρίστησε και πριν παραδώσει την ποδιά προέβλεψε ότι η Μαρία Μπέη θα είναι στον τελικό, ενώ ιδανικά θα ήθελε να δει τον Πορφύρη, τον Αλέξανδρο και τον Άγγελο. Σημειωτέον ο Ηλίας έλαβε 27 βαθμούς, έναντι 30 του Αλέξανδρου και 33 του Άγγελου.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του ο Ηλίας έκανε μία ανάρτηση στο Τwitter: «Matessss μουυυυ σας ευχαριστώ ολουυυυς για τη στήριξη και για τα σχόλια, εκτεθήκαμε λίγο που θα έλεγε και ο Γκρεγκ, αλλά περάσαμε καλά έτσι και αλλιώς , και έγω ένας παίκτης δεν είμαι;;;».

Σχετικές ειδήσεις

MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγάλα φαβορί - Η τελική 7αδα

«Ε, όχι και τον Ηλία»: Το κοινό του MasterChef υποψιάζεται αλλά δεν εγκρίνει τη νέα αποχώρηση

Ντέρμπι με γκρίνιες και φάουλ του Δημήτρη στο MasterChef και όλα δείχνουν κόκκινη νίκη