MEDIA

Πάνος Μουζουράκης: «Πόλεμος» δημοσιογράφων και εκπομπών για τον γάμο του - Ξέσπασε η Χρηστίδου

Πάνος Μουζουράκης: «Πόλεμος» δημοσιογράφων και εκπομπών για τον γάμο του - Ξέσπασε η Χρηστίδου
Glomex

Πάνος Μουζουράκης: Ο γάμος του με τη Μαριλού Κοζάρη προκάλεσε έντονη διαμάχη μεταξύ τηλεοπτικών εκπομπών. Επίθεση στη δημοσιογράφο της κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Σπόντες» στον αέρα του Open για την παρουσιάστρια.

Το θέμα των ημερών είναι για τα life style media το γεγονός ότι ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε τη Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα. Ο λαμπερός γάμος, παρά την αντίθετη θέληση του ζευγαριού και ιδίως του γαμπρού που το είχε ζητήσει και με ποίημα, τράβηξε τα βλέμματα των δημοσιογράφων. Εν τέλει, κάμερες και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην Αίγινα και κάλυψαν την τελετή, με τον Πάνο Μουζουράκη να αφήνει σπόντες και να ρίχνει τα «καρφιά» του για την παρουσία τους.

Η διαμάχη, όμως, δεν σταμάτησε ανάμεσα στον Μουζουράκη και τους δημοσιογράφους αλλά πέρασε και ανάμεσα στις τηλεοπτικές εκπομπές!

Η Σίσσυ Χρηστίδου – που είχε αναφέρει ότι δεν πρόκειται να στείλει κάμερα και δημοσιογράφο στην Αίγινα – ήταν έξαλλη το πρωί της Κυριακής (28/5) με όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν στο περιθώριο του γάμου. Όπως είπε η παρουσιάστρια, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να στείλουν κάμερα και ρεπόρτερ, για να κάνει τα backstage από το πώς βίωσαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι τον γάμο Μουζουράκη.

Αυτό, όπως υποστηρίζει, προκάλεσε την επίθεση άλλων δημοσιογράφων προς νεαρή ρεπόρτερ που βρέθηκε στην Αίγινα. «Παίξαμε το βίντεο με τις αντιδράσεις, με χιουμοριστική διάθεση και κλίμα, δεν το πήραμε και τόσο σοβαρά. Ήθελε να παντρευτεί χωρίς να είμαστε εκεί, εμείς δεν πάμε σε κανέναν με τον ζόρι. Βλέπουμε το βίντεο στην εκπομπή και λέει ο Παύλος θα είχε πλάκα να καλύψουμε το backstage. Τι κάνουν οι δημοσιογράφοι. Περιμένουν, τρώνε, δεν τρώνε. Γυρνάμε από το βίντεο και λέω ότι η ιδέα η ωραία ήταν το Παύλου. Να πάμε εκεί να καλύψουμε τα παιδιά. Να δείξουμε τι αγωνία έχει ένα τέτοιο θέμα κλπ», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε:

«Τελειώνει αυτό, παίρνει στο διάλειμμα ο Κοκλώνης και λέει φανταστική ιδέα. Αφού έχουμε συνεργεία, έχουμε κλείσει ξενοδοχεία και έχουμε κάμερα κλπ., να πάμε να καλύψουμε το backstage. Φυσικά με χιουμοριστική διάθεση. Ήταν η Κέλλυ κάτω, άλλος ήταν να πάει, έλειπαν οι άλλοι ρεπόρτερ. Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα το κορίτσι μας, τη βλέπουν κι οι άλλοι δημοσιογράφοι, βγαίνουν και μια χαριτωμένη φωτογραφία στην αρχή τύπου όλοι μαζί. Μετά της λένε «συγγνώμη, εσύ τίνος είσαι;». Λέει η Κέλλυ «από το Χαμογέλα και πάλι». «Εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε», της λένε και είπε ναι η κοπέλα, δεν θα καλύψουμε τον γάμο. «Έχω ρητή εντολή, ούτε πλάνο, ούτε καλεσμένους τίποτα. Ήρθαμε για εσάς». Και ξεσπάει μια τρομερή, δεν θέλω να πω επίθεση γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα έγινε μεταξύ μας. Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που το πήρανε με αυτόν τον τρόπο και αντιδράσανε έτσι σε ένα μικρό κορίτσι όπως είναι η Κέλλυ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανώς εκνευρισμένη, επεσήμανε ακόμα ότι: «Θέλω να σας πω ότι αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνει η Κέλλυ. Καταλαβαίνετε πως πήγε το κορίτσι. Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω, μία συγκεκριμένη με πείραξε πάρα πολύ. «Α, εσένα έστειλαν; Δεν ήθελε κανένας άλλος να το κάνει ε;». Δεν ειπώθηκαν από όλους. Αυτός ή αυτή που το έκανε το γνωρίζει πολύ καλά. Μόνο η Μένια Κούκου ήθελε να μας βοηθήσει σε αυτή την ιστορία».

«Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, αν τολμήσετε να παίξετε πλάνα μας στον αέρα. Έχουμε πάρει πολύ σοβαρά τη δουλειά μας, ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν θα κάναμε τίποτα με το ζόρι. Για αυτό δεν τραβήξαμε και τον γάμο και δεν παίζουμε και τον γάμο. Σε ένα νέο παιδί που ξεκινάει τώρα αυτή τη δουλειά, ήταν πάρα πολύ άδικο για εκείνη. Να περάσει αυτή την αγωνία, να νομίζει ότι θα θεωρήσω εγώ ότι φταίει που δεν έγινε το θέμα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε από την παρουσία μας εκεί, που δεν τους ρωτήσαμε για να πάμε. Γιατί το ακούσαμε κι αυτό «γιατί ήρθατε;»», είπε στη συνέχεια.

Η παρουσιάστρια απάντησε ακόμα ότι: «Θεώρησαν ότι πήγαμε να διαβάλλουμε και να δείξουμε ποιες εκπομπές ήταν εκεί. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Ήταν χιουμοριστικό. Αν έχει προσβληθεί κάποιος, ζητάω συγγνώμη. Δεν ξέρω πως θα μεταφερθεί και τι θα ειπωθεί. Όταν η Κέλλυ πήρε τηλέφωνο και μας είπε δεν με θέλουν, μου φωνάζουν, τσακώνονται οι οπερατέρ, της είπαμε φύγε μην κάθεσαι, εμείς πήγαμε εκεί για τον χαβαλέ. Το ρεπορτάζ αυτό ήταν για να τιμήσει τους δημοσιογράφους. Με μια χιουμοριστική διάθεση, να τιμήσει τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς δεν ήθελαν καν να είναι εκεί. Ο λόγος που το ανοίγω το θέμα, είναι γιατί είπαν αυτές τις κουβέντες στην Κέλλυ. Που είναι η πρώτη της δουλειά, που ήταν χθες η ευκαιρία της. Πήγε με τρομερή χαρά αυτό το παιδί και δέχθηκε μια επίθεση που δεν μπορούσε να διαχειριστεί, γιατί ήταν τα πρώτα της βήματα και δεν τους ήξερε. Δεν πειράζει, θα πηγαίναμε στα ουζερί της Αίγινας και θα κάναμε τα ουζερί. Ξέρεις τι ωραία είναι;».

«Αυτό το θέμα θα μπορούσε να παίξει. Υπάρχει υλικό από χθες. Σε άλλες εκπομπές θα έπαιζε. Αντιδράσεις, τι έγινε… Εμείς δεν παίζουμε κάτι που δεν θέλει ο άλλος. Το σεβόμαστε. Δεν κατηγορούμε αυτούς που πήγαν στον γάμο του Μουζουράκη. Είναι η δική μας επιλογή. Πήγαμε εκεί, να το καλύψουμε χιουμοριστικά. Φάγαμε μια ενότητα να λέμε τα εσωτερικά μας. Επειδή η Κέλλυ στενοχωρήθηκε πολύ και εγώ μαζί της, ήθελα να το αναφέρω αυτό», είπε ακόμα η Σίσσυ Χρηστίδου και τόνισε κλείνοντας πως:

«Όταν εγώ έχω ζητήσει σε δύσκολες στιγμές, όπως η κηδεία της μητέρας μου, και έγινε σεβαστό τότε θα το ανταποδώσω και δεν θα το κάνω ποτέ. Αν κάποιος δεν θέλει, θα είναι σεβαστό και δεν θα δείτε ποτέ το θέμα. Απλά μεταξύ μας, να είμαστε πιο χαλαροί και πιο επιεικείς. Να σεβόμαστε λίγο τον άνθρωπο. Όλοι είμαστε πρώτα άνθρωποι και μετά ιδιότητες. Θέλω να το υπογραμμίσω για τη Μένια Κούκου, γιατί αυτό το κορίτσι τη στήριξε και έδωσε μια αγκαλά στην Κέλλυ. Πολύ σοβαρά τα παίρνετε όλα και δεν είναι τόσο σοβαρά».

Αντιδράσεις από την Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως δευτερόλεπτα μετά το άγριο ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου στον «αέρα» του Mega, ήρθε η άτυπη απάντηση από τη συχνότητα του Open και την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Στη διάρκεια της εκπομπής «Open Weekend», αφέθηκαν αιχμές για όσα υποστήριξε η Σίσσυ Χρηστίδου και ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως «δεν έγινε ποτέ τέτοιο γεγονός».

«Ενημερωθήκαμε και ακούσαμε για ένα συμβάν, όπου μία δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση – λεκτική μην φανταστεί κανείς τίποτα άλλο – από άλλους δημοσιογράφους», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη ζητώντας από τη ρεπόρτερ της εκπομπής της να εξηγήσει τι έχει συμβεί. Η ρεπόρτερ Βίκυ Δέτσικα, ανέφερε από την πλευρά της για το περιστατικό: «Να πούμε ότι ήρθε χθες μια δημοσιογράφος από άλλη εκπομπή Σαββατοκύριακου και μας είπε ότι ήρθε κα καλύψει το backstage των δημοσιογράφων, που καλύπτουν τον γάμο».

Οι ειρωνικές αναφορές από την Ελένη Τσολάκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν έλειψαν. «Εγώ είπα ότι είμαι σε εκπομπή που είναι απέναντί σας. Δεν μπορώ να σας κάνω δηλώσεις», είπε η ρεπόρτερ. Η Ελένη Τσολάκη από την πλευρά της ανέφερε πως «είναι απαράδεκτο αν το κορίτσι αυτό έχει δεχθεί λεκτική βία», καταδικάζοντας ενδεχόμενο γεγονός. Η ρεπόρτερ από την πλευρά της, υποβάθμισε το γεγονός λέγοντας πως απλά ήταν μια πιο έντονη αντίδραση συναδέλφων και οπερατέρ, και όχι κάποιου είδους επίθεση.

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση για το αν επιτρέπεται ή όχι να ληφθούν πλάνα σε δημόσιο χώρο, αλλά και για τα όσα συνέβησαν στην Αίγινα.

«Σε καμία περίπτωση δεν την τραμπούκισε κανένας. Της είπαμε ότι δεν θέλαμε να βγούμε, αλλά είδαμε ότι τράβηξαν κάποια πλάνα από εμάς και από τους οπερατέρ που κάναμε η δουλειά μας», ανέφερε η ρεπόρτερ από την Αίγινα. «Αν δεν θες το θέμα να το παίξεις, με το παίζεις καθόλου μην το παίζουμε «παρθένες» τώρα. Πέταξες τα λεφτά να πας στην Αίγινα; Άστο πήγαινε σε ένα εργοστάσιο με φυστίκια, πήγαινε στον Άη Γεράσιμο», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πλευρά του.