MEDIA

Σία Κοσιώνη: Το «ευχαριστώ» στον Κώστα Μπακογιάννη και η απόφαση που της άλλαξε τη ζωή

Σία Κοσιώνη: Το «ευχαριστώ» στον Κώστα Μπακογιάννη και η απόφαση που της άλλαξε τη ζωή
GLOMEX

Η Σία Κοσιώνη μιλάει για την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσει το κάπνισμα

Ένεκεν της παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος, η Σία Κοσιώνη έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook και μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να κόψει το κάπνισμα.

Στο κείμενό της αναφέρει και τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη καθώς εκείνος την ώθησε σε αυτή την απόφαση και δείχνει τον δρόμο στους διαδικτυακούς της φίλους περνώντας το μήνυμα για το κόψιμο του καπνίσματος.

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σια δεν καπνίζει. Όμως, ναι, η Σια δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου. Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια», έγραψε η Σία Κοσιώνη.