MEDIA

Survivor All Star: Στον «αέρα» το μεγάλο έπαθλο λόγω Καραγκούνια – Οι Μπλε εγκαταλείπουν τον αγώνα

Survivor All Star: Στον «αέρα» το μεγάλο έπαθλο λόγω Καραγκούνια – Οι Μπλε εγκαταλείπουν τον αγώνα
GLOMEX

Τα νεύρα του Τάκη Καραγκούνια θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακόμα ένα παιχνίδι έντασης και ανατροπής θα δουν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor All Star.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας όχι λόγω απροόπτου αλλά εξαιτίας ενός παίκτη καθώς όπως όλα δείχνουν, τα νεύρα του Τάκη Καραγκούνια θα οδηγήσουν στην οριστική διακοπή του αγώνα για το έπαθλο «επικοινωνίας».

Συγκεκριμένα μια κίνηση του Τάκη Καραγκούνια στο τρίτο σετ της διεκδίκησης του επάθλου επικοινωνίας κι ενώ οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη, κάτι που σημαίνει πως το έπαθλο κρινόταν στο τρίτο σετ, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας επάθλου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας χάνοντας σε έναν αγώνα, πιθανότατα από τον Νίκο Μπάρτζη από τα νεύρα του χτύπησε το πόδι του στον κάδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην μπορεί να συνεχίσει.

Οι Μαχητές θεώρησαν ότι όλο το σκηνικό έγινε εσκεμμένα για να βγει ο Τάκης από τον αγώνα και να αποφύγουν την ήττα οι Διάσημοι.

Έτσι προέκυψε πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν για λόγους αρχών οι Διάσημοι.

Όλα για το μεγάλο έπαθλο

Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες, το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το κορυφαίο έπαθλο στο Survivor All Star που έκανε τους παίκτες να λυγίσουν και να αφεθούν στα δάκρυα συγκίνησης και χαράς.

Οι σύντροφοι αλλά και μέλη από τις οικογένειες των παικτών βρίσκονταν μέσα σε ένα βαν και περίμεναν να δουν για δυο λεπτά τους δικούς τους ανθρώπους, να τους αγκαλιάσουν και να ανταλλάξουν δυο κουβέντες.

Η Στέλλα υποδέχθηκε τον αδερφό της.

Ο Ηλίας αγκάλιασε σφιχτά την κοπέλα του Αλέξανδρα Εξαρχοπούλου και της έδωσε ένα καυτό φιλί.

Η Μελίνα για λίγα λεπτά είδε τον πατέρα της και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τη χαρά της. Ο πατέρας της ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες πλησίασαν και τον χειροκρότησαν.

Ο Νίκος είχε μια σύντομη επαφή με τον αδερφό του, ουρλιάζοντας από χαρά όταν τον είδε.

Η Μαριαλένα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας τη μητέρα της. Αμέσως την αγκάλιασε λέγοντας «μαμά μου». Δίπλα τους πήγε και ο Σάκης Κατσούλης για να χαιρετήσει τη μαμά της κοπέλας του.

Ο Μάριος με τη σειρά του, υποδέχθηκε τη μητέρα του. Με πιο ήπιες αντιδράσεις αλλά φανερά συγκινημένος αγκάλιασε τη μητέρα του πολύ σφιχτά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έτρεξε να αγκαλιάσει τη μαμά του που φώναζε «λιοντάρι μου».

Ο Σάκης Κατσούλης ήξερε ότι θα δει τον μπαμπά του. Μόλις τον αντίκρισε τον αγκάλιασε σφιχτά με τον μπαμπά του να του λέει «όπου και να πας θα 'ρθω. Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε». Συγκινημένη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Σταυρούλα Χρυσαιεδή ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας τον πατέρα της και έλεγε «πάρε με μαζί σου πάρε με πίσω, σε αγαπώ πάρα πολύ».

Σειρά είχε η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Μόλις την είδε ο παίκτης είπε «Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθεις και θα φοράς λευκά.». Τι ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα, πώς βλέπει τα παιδιά και σύστησε τη μαμά του στους παίκτες.

Η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας είδε επιτέλους την κόρη του τη Ραφαηλία.