MEDIA

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε και οι παίκτες ξεκίνησαν το πάρτι

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε και οι παίκτες ξεκίνησαν το πάρτι
Glomex

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του μισθοφόρου από το Survivor All Star.

Πανηγυρίζουν κάποιοι παίκτες για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star και φυσικά εκείνος που είναι πιο χαρούμενος από όλους είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού ακούγοντας το όνομα του Τάκη ως εκείνου που αποχωρεί έβγαλε ένα επιφώνημα ευχαρίστησης. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου δεν είναι ο μόνος που χάρηκε από την εξέλιξη αυτή.

Στα πλάνα που φτάνουν από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του μισθοφόρου. «Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά» τραγουδούν με χαμόγελο οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας.

«Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο… έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας. Τι άλλο να ζητήσουμε;» λέει ο Ασημακόπουλος.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτές τις συμπεριφορές. «Δεν καταλαβαίνω ο Μπάρτζης γιατί να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο στο συμβούλιο. Φεύγει, άστον να φύγει. Αχρείαστο τελείως» είπε.

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μην μιλάνε όμορφα για τον Νίκο, αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το αληθινό και καλό παιδί, ξαφνικά» αναφέρει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.