MEDIA

Σασμός Spoiler: Το φινάλε της σειράς για Μαθιό και Βασιλική

Σασμός Spoiler: Το φινάλε της σειράς για Μαθιό και Βασιλική

Σασμός Spoiler: Η σειρά του ALPHA θα «κόψει την ανάσα» στα τελευταία επεισόδια

Οι φανατικοί της σειράς αναμένουν με αγωνία το φινάλε του «Σασμού». Το ένα spoiler μετά το άλλο βγαίνουν στη δημοσιότητα και η αγωνία κορυφώνεται.

Ο Μαθιός, έντρομος ότι η Βασιλική ετοιμάζεται να τον καταδώσει στην αστυνομία, καταρρέει μπροστά στην Καλλιόπη. Εκείνη προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας, για να την αποτρέψει, με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φυγή της Νάντιας, την ίδια στιγμή που ο Βαγγέλης νιώθει τον κλοιό της αστυνομίας να σφίγγει γύρω του, για το φόνο του Στέλιου.

Η Άσπα αποχαιρετά την Άνω Ποριά και αναχωρεί για την Αυστραλία, αποχαιρετώντας τους όλους. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει. Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η Αργυρώ, συντετριμμένη από την αναχώρηση της Άσπας, αναζητά παρηγοριά στον Αστέρη. Εκείνος της ετοιμάζει την πιο παραμυθένια έκπληξη. Σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα, της ζητά, επιτέλους να γίνει γυναίκα του...

Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Η Βασιλική προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ ότι η Καλλιόπη γνώριζε τι είχε κάνει ο Μαθιός. Ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη. Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα. Η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει σπίτι για να μην είναι η Γιαγιά μόνη της. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη. Η Καλλιόπη ακούει τον Παπά και τον Αστέρη να μιλούν για τον επικείμενο γάμο. Ο Μαθιός συναντιέται με τον Μανόλη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Αυτή η κίνηση όμως μπορεί να αποβεί μοιραία για την ίδια, αφού παρεξηγείται από την Καλλιόπη.