MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξαιτίας του Κατσούλη - Χαμός στο Twitter

Survivor All Star Spoiler: Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξαιτίας του Κατσούλη - Χαμός στο Twitter

Ο τρόπος με τον οποίο αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή προκαλεί εκνευρισμό στους φανατικούς του Survivor All Star

Η διαρροή της λίστας της 24ωρης ψηφοφορίας έχει προκαλέσει τα πάνω - κάτω στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να χτίζουν στις ψηφοφορίες τις πιο βαριές τακτικές.

Όπως μαθαίνουμε από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, την τελευταία εβδομάδα παραμονής των παικτών στις καλύβες πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό, ο πρώτος υποψήφιος είναι ξανά ο Νίκος Μπάρτζης. Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση βγαίνει ο Σάκης Κατσούλης όχι όμως επειδή θα χάσει από κάποιον αγώνα ασυλίας αλλά επειδή θα είναι δική του επιθυμία.

Ο Σάκης Κατσούλης, ως MVP του παιχνιδιού εκείνες τις μέρες, σύμφωνα με τα στατιστικά, θα υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο που θα είναι η Σταυρούλα! Με κίνητρο καθαρά τη στρατηγική του και γνωρίζοντας ότι η Σταυρούλα υπήρξε πολύ άξια αντίπαλος, ο Σάκης θα τη βγάλει στον τάκο και τελικά, σύμφωνα με τα spoilers θα καταφέρει να τη διώξει και να της δείξει τον δρόμο για την Ελλάδα.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν σκέφτεται συναισθηματικά και στρατηγικά παράλληλα. Αποφασίζει να σώσει τη Μαριαλένα και να ρίξει στον τάκο τη Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία είναι η πιο δυνατή παίκτρια αγωνιστικά.

Έτσι η Σταυρούλα η οποία δεν είναι η πιο αγαπητή στο κοινό όπως φαίνεται από τις διαρροές της 24ωρης ψηφοφορίας, θα βρεθεί απέναντι σε δύο αγαπητούς παίκτες. Τον Σάκη και τον Νίκο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε στις επόμενες δύο αποχωρήσεις της εβδομάδας, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, να αποχωρούν από το Survivor All Star.

Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση της Σταυρούλας λόγω Κατσούλη

Χαμός προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο Twitter όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι διαρροές για την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που στράφηκαν εναντίον του Σάκη Κατσούλη και τον κατηγόρησαν ότι προστατεύει τη Μαριαλένα και στέλνει άδικα στον τάκο την πιο δυνατή παίκτρια.