MEDIA

«Σκοτώθηκαν» Πετρόπουλος – Ευαγγελάτος: «Σου πετάω το γάντι στη μούρη» - «Ώπα, μην εκνευρίζεσαι»

«Σκοτώθηκαν» Πετρόπουλος – Ευαγγελάτος: «Σου πετάω το γάντι στη μούρη» - «Ώπα, μην εκνευρίζεσαι»
Glomex

«Πόλεμος» στον αέρα του Mega ανάμεσα στους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο και Ανδρέα Πετρόπουλο.

Ο… κακός χαμός έγινε στην απογευματινή εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, όταν εμφανίστηκε ως καλεσμένος ο Ανδρέας Πετρόπουλος. Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μια συζήτηση που ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, και αντάλλαξαν αρκετά αιχμηρές κουβέντες μέχρι να ηρεμήσουν οι τόνοι και να προχωρήσουν εν τέλει στον σχολιασμό των όσων γίνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος, ξεκίνησε πολύ επιθετικά την παρουσία του στην εκπομπή Live News, του Mega. «Να κάνω μία επισήμανση, ότι δεν έχω έρθει για κουτσομπολιό. Αν είναι να κάνουμε κανονική πολιτική κουβέντα, είμαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω την εντύπωση ότι για αυτό σε καλέσαμε, αλλά αν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό, να μην την κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Αν είναι για πολιτικό κουτσομπολιό, είσαι σε λάθος εκπομπή. Αν αισθάνεσαι αυτό, να την κλείσουμε εδώ την εκπομπή», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος εμφανώς εκνευρισμένος. «Μην το πάρεις προσωπικά», τον διέκοψε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, όμως, ο παρουσιαστής «έβραζε» και αυτό φάνηκε στη συνέχεια…

«Όχι, δεν το παίρνω προσωπικά. Είναι προσωπική αιχμή την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ, θα είναι εδώ και η κ. Γεροβασίλη, ήταν χθες ο κ. Παππάς, και αν αισθάνεσαι ότι θέλουμε να κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό να σταματήσουμε τώρα την κουβέντα Ανδρέα. Είναι πρόκληση αυτό που σου λέω. Δηλαδή σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη, Ανδρέα», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Ώπα, ώπα... Μην εκνευρίζεσαι», έλεγε με τη σειρά του ο Ανδρέας Πετρόπουλος, όμως, ο Νίκος Ευαγγελάτος συνέχισε λέγοντας: «Ώπα, αυτό λέω. Το θεωρώ βαριά προσβλητικό αυτό που είπες».

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος, εξήγησε πως «Δεν είναι προσβλητικό, θα σου εξηγήσω γιατί. Στο ρεπορτάζ που άκουσα αναφέρθηκε ότι τσακωθήκανε, βριστήκανε, ανταλλάξανε καρεκλιές και τέτοια. Αυτά δεν συμβαίνουν».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε πως «Αν αισθάνεσαι ότι αυτό δεν συνέβη και θες να το διαψεύσεις, είναι κάτι που με πολλή χαρά το ακούω. Τα περί κουτσομπολιού, τα επιστρέφω».

«Δεν αφορά εσένα, βιάστηκες. Αφορά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ», απάντησε ο Ανδρέας Πετρόπουλος πριν προχωρήσουν εν τέλει στην ουσία της συζήτησης που αφορούσε την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.