MEDIA

Κατερίνα Στικούδη: «Είναι η δεύτερη φορά που αρνήθηκα πρόταση του ΑΝΤ1»

Κατερίνα Στικούδη: «Είναι η δεύτερη φορά που αρνήθηκα πρόταση του ΑΝΤ1»

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το «Πρωινό». Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία την εντόπισε στο αεροδρόμιο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη στο J2US. «Η συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη δεν περιγράφεται. Είναι βγαλμένο από τα παραμύθια. Είναι καταπληκτικός», είπε χαρακτηριστικά.

«Γίνονται διάφορες συζητήσεις, υπάρχουν πολύ ωραίες ιδέες, αλλά θέλω να επιλέξω την πιο ευχάριστη. Πρέπει να έχουμε μια παρέα που να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος», συμπλήρωσε.

Όσο για την πρόταση από τον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Είναι η δεύτερη φορά που αρνήθηκα πρόταση του ΑΝΤ1. Δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη, δεν τα βρήκαμε και στο οικονομικό κομμάτι, ήμασταν πάρα πολύ μακριά. Εύχομαι καλή επιτυχία, κάτι άλλο έρχεται πολύ πιο όμορφο».

«Είναι πολύ όμορφο να ακούγεται το όνομά σου, να σε σκέφτονται άνθρωποι, αλλά θέλω να κάνω μια επιλογή που να έχω και την ψυχική μου ηρεμία», εξήγησε κλείνοντας.