MEDIA

J2US - Νίκος Κοκλώνης: «Πολεμήθηκα, ζω αναπνέω...»

J2US - Νίκος Κοκλώνης: «Πολεμήθηκα, ζω αναπνέω...»
GLOMEX

Ο Νίκος Κοκλώνης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μίλησε για τον «πόλεμο» όπως χαρακτήρισε που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα.

Συγκινημένος ήταν ο Νίκος Κοκλώνης στον μεγάλο τελικό του J2US, ο οποίος προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του λίγο πριν την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών μιλώντας και για τον «πόλεμο» όπως χαρακτήρισε που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα.

«Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου, πώς όλα αυτά τα σόου και τα βράδια που περάσαμε μαζί, είχαν πολλά πράγματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα περισσότερα δεν τα ξέρατε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Είμαι τυχερός γιατί έχω εσάς αλλά και μια φοβερή ομάδα, που με στηρίζει σε ό,τι και αν κάνω.

Η ζωή τα έφερε έτσι να έχω πολλές δύσκολες στιγμές αυτά τα τρία χρόνια. Έτυχε. Πολεμήθηκα, ζω αναπνέω αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχω εσάς από το σπίτι. Τρία χρόνια δεν έχετε φύγει ποτέ, κλείνεστε τα Σάββατα και μας παρακολουθείτε. Είστε η οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.