MEDIA

Famagusta: Χαμός στο twitter λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το trailer

Famagusta: Χαμός στο twitter λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το trailer

Famagusta: Μια μοναδική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν η ομάδα της «Make it Production». 

Μια συγκινητική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν η ομάδα της «Make it Production». Συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το Mεγάλο Κανάλι δημιουργεί μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, εμπνευσμένη από τις δραματικές στιγμές που εξελίχθηκαν πριν 50 χρόνια με την υπογραφή των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου.

Η αλήθεια είναι πως οι τρεις δημιουργοί συζητούσαν γι’ αυτή τη σειρά τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν, όμως οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στο μεταξύ, η αεικίνητη Βάνα Δημητρίου έγραφε με μανία τα σενάρια που όπως αναφέρουν πηγές, θα μας μαγέψουν. Έτσι λοιπόν, όταν στις αρχές Μαΐου η ομάδα παραγωγής ενημέρωσε τα μέσα για τη δημιουργία αυτής της σειράς.

Όταν ο Αντρέας Γεωργίου, που θα έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα αυτή σειρά των 24 επεισοδίων, άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα ονόματα πρωταγωνιστών. Και αυτά ήταν του Γιάννη Μπέζου, της Κοραλίας Καράντη, του Χρήστου Λούλη, του Γρηγόρη Βαλτινού, του Γιώργου Ζένιου και του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ο Αντρέας Γεωργίου πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο προφίλ του το trailer κι έγραψε: «Δεν ξεχνώ! Το τρέιλερ της νέας μας σειράς FAMAGUSTA. Νιώθω ευλογημένος που μέσα από την δουλειά μας μπορούμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας! 1974-2024 50 χρόνια!». Στο trailer πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία συγκλονίζει με όσα περιγράφει.

Πήρε «φωτιά» το Τwitter