MEDIA

Μαριάντα Πιερίδη: «Απολύθηκε και ασχολείται όλη μέρα μαζί μας»

Μαριάντα Πιερίδη
Glomex

Όπως είπε η Μαριάντα Πιερίδη, κατάλαβε ότι τα σχόλια έρχονταν από έναν συγκεκριμένο χρήστη του κοινωνικού μέσου

Για τα σχόλια που υπήρξαν στο Twitter από μία συγκεκριμένη χρήστη προς την εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι Yes», μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Όπως είπε η Μαριάντα Πιερίδη, κατάλαβε ότι τα σχόλια έρχονταν από έναν συγκεκριμένο χρήστη του κοινωνικού μέσου. Γι' αυτό και η παρουσιάστρια είπε συγκεκριμένα: «Δεν θα πω τι έγραφε η συγκεκριμένη, γιατί καταλάβαμε. Όχι εγώ - αλλά έχουμε και καλούς ανθρώπους μέσα στο αγαπημένο Twitter - που έγραφε κατεβατά για πάρα πολύ κόσμο από εμάς εδώ. Μου έστειλε ένας αγαπημένος φαν μας, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, και μου είπε "Ξέρεις; Αυτό το προφίλ είναι η τάδε. Μου έδειξε ακριβώς γιατί κατάλαβε ποιανής κυρίας είναι το προφίλ"», ανέφερε η ίδια.

Και συμπλήρωσε η Μαριάντα Πιερίδη: «Απολύθηκε πρόσφατα εμφανώς από ένα συγκεκριμένο όμιλο και η μόνη της δουλειά αυτήν τη στιγμή είναι να ασχολείται μαζί μας. Οπότε του λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό κι εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Να ναι καλά οι άνθρωποι που απαντούσαν εκείνοι και μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχει ένα όνομα τελείως άσχετο. Η στενοχώρια έκανε τη γυναίκα να ασχολείται στο Twitter όλη ημέρα μαζί μας.