MEDIA

Η Ελένη Μενεγάκη και οι υπόλοιποι παρουσιαστές που βγαίνουν σήμερα στον αέρα

Η Ελένη Μενεγάκη και οι υπόλοιποι παρουσιαστές που βγαίνουν σήμερα στον αέρα

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες συνεχίζονται και, σήμερα, το ενδιαφέρον κορυφώνεται

 

Με μεγάλη αγωνία, από πλευράς στελεχών, και ενδιαφέρον, από πλευράς τηλεθεατών, συνεχίζονται οι τηλεοπτικές πρεμιέρες. Κάθε «παίκτης», που μπαίνει, δημιουργεί νέα δεδομένα και η τράπουλα της τηλεθέασης ξαναμοιράζεται.

Σήμερα, στο MEGA, στις 13.30, κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της TV μάς καλωσορίζει και φέτος στο φιλόξενο τηλεοπτικό της σπίτι και αποτελεί εγγύηση για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη, χαρούμενη και αληθινή. Μία από τις πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές, μπαίνει ξανά στο σπίτι.

Στην ίδια συχνότητα, στις 18.30, πρώτη επίσημη έχει το «Chase». Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσορίζει κοινό και chasers, ενώ στην ομάδα προστίθεται το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, που είναι μόλις 23 ετών.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, στις 15.00, την τιμητική της έχει η Ζέτα Μακρυπούλια. Το «Rouk Zouk» επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου για 7η χρονιά, για να βρεθεί κλασικά στην 1η θέση της ψυχαγωγίας και στις καρδιές των τηλεθεατών. Καθημερινά στις 15.00, η παρουσιάστρια έρχεται και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι ανοίγει τις πόρτες του για να ζήσουμε όλοι μαζί, για άλλη μια χρονιά, μία απολαυστική εμπειρία. Στα νέα παιχνίδια σημειώστε το «TOP 5» που θα μας προσκαλεί καθημερινά σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από τη μουσική, τόσο από τις σημερινές επιτυχίες όσο και τις αγαπημένες παλαιότερων δεκαετιών.

Και η διάθεση ανεβαίνει περισσότερο με το «Μια σου λέξη», όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους στην αναγνώριση προσώπων, ζώων, ακόμα και φαγητών. Στο «Τι άκουσες;», οι διαγωνιζόμενοι, με την πολύτιμη βοήθεια της Ζέτας, θα αναγνωρίζουν τους ήχους που παράγουν διάφορα αντικείμενα και πολλά άλλα… Οι εκπλήξεις φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ… Κρατάτε μυστικό; Η Secret κατηγορία κάνει την είσοδό της στα φετινά παιχνίδια και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει...

Στις 17.30 πρεμιέρα κάνει το «5Χ5». Ο Θάνος Κιούσης είναι ο νέος παρουσιαστής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και θα υποδέχεται όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ!

Στις 17.40, στο STAR, το «Cash or Trash», η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επιστρέφει. Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα, αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια.

Στις 18.30 κάνει come back και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της τύχης» που θα προβάλλεται επτά ημέρες την εβδομάδα. Το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και να μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!