MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Καρφιά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός»

Γιώργος Λιάγκας: Καρφιά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός»
GLOMEX

Πυρά κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου άφησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο άλλωτες ήταν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες και πλέον βρίσκονται στα μαχαίρια.

Σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας άφησε τις αιχμές του για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιλώντας για κακία και... «μικρό δρόμο».

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» πρόσθεσε στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.