MEDIA

Κώστας Τσουρός: «Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούτε σάλτσες» - Πρεμιέρα για τον δημοσιογράφο

Κώστας Τσουρός: «Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούτε σάλτσες» - Πρεμιέρα για τον δημοσιογράφο
GLOMEX

Πρεμιέρα για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» - Η «καλησπέρα» του Κώστα Τσουρού

Ο Κώστας Τσουρός έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 13:40 στο MEGA για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment, μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει μια νέα εκπομπή, με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία. Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Ο δημοσιογράφος καλωσόρισε τους τηλεθεατές δίνοντας μια υπόσχεση:

«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα. Καταλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος. Έχω άγχος, έχω τρακ, γιατί δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλησπέρα ή καλημέρα σε όποια ζώνη ήμουν τόσο καιρό.

Είχα πάντα δίπλα μου μία κυρία να λέει την πρώτη καλημέρα ή καλησπέρα και ήμουν εγώ δίπλα. Τώρα ήρθε η ώρα η δική μου, να σας πω εγώ την πρώτη καλησπέρα. Θα κάνουμε παρέα εδώ στο MEGA κάθε Σαββατοκύριακο.

Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει αυτό. Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούσετε σάλτσες, θα ακούσετε αυτά που πρέπει να ακούσετε. Έχουμε πρεμιέρα, ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ ωραία χρονιά και ότι θα απολαύσετε αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς με πολλή αγάπη. Εμείς εδώ δουλεύουμε για εσάς και όχι για εμάς»