MEDIA

Μπέττυ Μαγγίρα για Μαριάντα Πιερίδη: «Μάθαμε ότι την… ο άντρας της;»

Μπέττυ Μαγγίρα για Μαριάντα Πιερίδη: «Μάθαμε ότι την… ο άντρας της;»

Η Μπέτυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για την κρίση στον γάμο της Μαριάντα Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση

Για την κρίση που περνά η Μαριάντα Πιερίδη στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση αναφέρθηκε η εκπομπή «I Love Σου Κου».

Με αφορμή τις δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη, η Μπέτυ Μαγγίρα έκανε το δικό της σχόλιο για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το προσωπικό θέμα της παρουσιάστριας.

«Ταπεινή μου άποψη είναι ότι οι δημοσιογράφοι, όταν πρόκειται για τόσο λεπτό, προσωπικό ζήτημα, καλύτερα είναι να μην τα λένε τόσο βαρύγδουπα. «Μάθαμε ότι την… ο άντρας της». Η Μαριάντα, όταν βγήκε και το είπε πια δημόσια, καταλάβαμε όλοι περί τίνος πρόκειται», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Καλό είναι να μην το λέμε τόσο βαρύγδουπα και καλό είναι αυτός που το έστειλε να μην το στέλνει την ώρα της εκπομπής. Λίγο τακτ, λίγο σεβασμό στους ανθρώπους. Κάνουμε μία δουλειά… φανταστείτε να τα δεχόμασταν αυτά την ώρα της εκπομπής τι θα παθαίναμε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι και λίγο αμήχανο που μπήκαμε τόσο βαθιά στην κλειδαρότρυπα ενός ζευγαριού ούτως ή άλλως; Ο τρόπος που δημοσιοποιήθηκε όλο αυτό και ο τρόπος που μιλάνε και οι εμπλεκόμενοι είναι λιγάκι αμήχανο», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Αυτό βρήκε εξαπίνης τη Μαριάντα, δάκρυσε στον αέρα, όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί δακρύζει η Μαριάντα στον αέρα. Αναπαράχθηκε και στα social, μετά έπρεπε να βγει και η ίδια να το δικαιολογήσει γιατί συνέβη αυτό. Εκείνη την ώρα είπε στον αέρα ότι μπήκε ένα σκουπιδάκι αλλά ο Τριαντάφυλλος… «ποιος σε πλήγωσε;», «ποιος σε πείραξε;». Τα ‘χουμε πει… μαθαίνει τηλεόραση ο Τριαντάφυλλος», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Οι δημοσιογράφοι από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι πιο διακριτικοί σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για μία γυναίκα που προβάλλεται. Δεν μπορεί να κρυφτεί, βγαίνει από ένα στούντιο, έρχεται ο άλλος με την κάμερα», κατέληξε η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου».