MEDIA

Το Ναυάγιο: Ένας δικηγόρος και ένας δημοσιογράφος εισβάλλουν στη σειρά - Τα δύο νέα πρόσωπα

Το Ναυάγιο: Ένας δικηγόρος και ένας δημοσιογράφος εισβάλλουν στη σειρά - Τα δύο νέα πρόσωπα

Δυο νέα πρόσωπα εισβάλλουν στο «Ναυάγιο»

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με νέο επεισόδιο απόψε στις 22:50. Δύο νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά και είναι ο «Γιώργης» και ο «Μιλτιάδης».

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου υποδύεται τον Γιώργη Κανελλάκη, έναν δημοσιογράφο που θα κάνει τα πάντα για να βγει η αλήθεια στο φως. Για πρώτη φορά στο ρόλο του «κακού» θα δούμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, έναν αδίστακτο δικηγόρο.

Το Ναυάγιο κορυφώνεται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Οι συνεχείς αναταράξεις προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες και ο Μιχάλης παλεύει να λογικέψει τον καπετάνιο.

Ο Πέτρος ακούει ένα μέλος του πληρώματος να ενημερώνει τον Άγγελο ότι είναι καταζητούμενος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Λίνα ζητάει συγγνώμη από τον Μάκη και αυτός σε αντάλλαγμα της ζητάει ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έσκασε με το Φοίνιξ και τρελαίνεται.

Οι νεόνυμφοι κλειδώνονται στην καμπίνα τους και ξεκινούν το μήνα του μέλιτος, την ώρα που ο Βασίλης επιμένει να μάθει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας. Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ λύνονται και το πλήρωμα τρέχει να σώσει την κατάσταση, αλλά είναι ήδη αργά.

Ένα φορτηγό χτυπάει την μπουκαπόρτα και τα νερά μπαίνουν ορμητικά μέσα στο πλοίο και η κατάσταση πια είναι εκτός ελέγχου. Είναι η αρχή του τέλους…