MEDIA

Βλάσσης Χολέβας: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη δεν έχει λόγο ύπαρξης στο My Style Rocks

Βλάσσης Χολέβας: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη δεν έχει λόγο ύπαρξης στο My Style Rocks

Ο Βλάσης Χολέβας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα ριάλιτι μόδας, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντέλη.

O Βλάσσης Χολέβας παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή και τον ρόλο της στο «My Style Rocks».

Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και αρχικά, δήλωσε: «Όλοι κάνετε διαφήμιση στο My Style Rocks, αλλά πάλι κάνει μονοψήφια, γιατί αυτή η εκπομπή δεν έχει κομψότητα, δεν είναι για μόδα».

«Είναι για να τρολάρει ο ένας τον άλλο, να τσακώνονται. Είναι ένα φθηνό ριάλιτι. Όλοι παίζουν μια περσόνα και δεν είναι για εμένα πραγματική. Έχει βαρεθεί ο κόσμος. Καλό είναι να γίνεται κάθε δύο χρόνια, όχι κάθε σεζόν», συμπλήρωσε.

«Είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη», δήλωσε.

«Είναι αναιδής, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής "επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί;". Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνεις εδώ καριέρα σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;», πρόσθεσε κλείνοντας.