MEDIA

Μελία Κράιλινγκ: «Η ζωή είναι δύσκολη, έχασα τον πατέρα και τον παππού μου σε έξι μήνες»

Μελία Κράιλινγκ: «Η ζωή είναι δύσκολη, έχασα τον πατέρα και τον παππού μου σε έξι μήνες»

Η «Μάρμω» από τους «Πανθέους» μιλάει για τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται.

H Μελία Κράιλινγκ παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους της ζωής της, αλλά και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται.

«Συνέχεια περνάω σκοτεινές περιόδους. Έχασα τον πατέρα και τον παππού μου σε έξι μήνες, περνάω κρίσεις πανικού, έχω πολλά πράγματα, τα οποία είναι σκοτεινά και για αυτό, ψάχνω το φως», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προσπαθεί να είναι αισιόδοξη και να βλέπει τα πράγματα θετικά.

«Η ζωή είναι δύσκολη, οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Περνάω και εγώ τις φάσεις που δεν θέλω να βγω από το σπίτι, αλλά γενικά προσπαθώ να τα βλέπω θετικά», ανέφερε.

Όσο για τον ρόλο της στη σειρά Πανθέοι», είπε: «Η Μάρμω αγαπάει τον σύζυγό της, γιατί είναι υπέροχος κι ήρθε στη ζωή της τη σωστή στιγμή. Θα έλεγε κανείς ότι πρέπει να στέκεται πιο καλά στα πόδια της, να μπορεί να ζητάει αυτό που θέλει, αλλά είναι ένα τρομαγμένο πλάσμα μέσα της κι έχει μεγαλώσει μόνη της με μια παραμάνα που τη λατρεύει, αλλά δεν παύει να είναι παραμάνα. Στην πορεία της σειράς θα μάθει κάτι που θα αλλάξει όλη της τη ζωή. Αλλάζουν τα πάντα αυτή την εβδομάδα, θα ερωτευτεί κι ο έρωας τα αλλάζει όλα».