MEDIA

Τα κανάλια επενδύουν στη late night ζώνη – Οι νέοι παίκτες και οι παλαίμαχοι

Τα κανάλια επενδύουν στη late night ζώνη – Οι νέοι παίκτες και οι παλαίμαχοι

Η late night ζώνη αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν…

Τη φετινή χρονιά, ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που οι ιθύνοντες επενδύουν σε όλες τις ζώνες. Έτσι, με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε κόντρες και μάχες ακόμη και στη late night που μέχρι πρότινος ήταν «αδικημένη».

Νέοι παίκτες εισβάλλουν για να ζορίσουν τους αντιπάλους και να στοχεύσουν σε υψηλά ποσοστά. Μία από αυτές η Ζήνα Κουτσελίνη. «Η Ζήνα έρχεται βράδυ», όπως μαρτυρά ο τίτλος της εκπομπής, ζωντανά στο STAR, να αποκαλύψει και να δώσει βήμα σε όλους όσοι με τόλμη μιλούν. Οι ιστορίες ξετυλίγονται και αφυπνίζουν. Ιστορίες που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους. Οι σκέψεις μπορούν επιτέλους να μοιράζονται και οι άνθρωποι παραδειγματίζονται, αντιδρούν, παίρνουν δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάσα Σταμάτη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το OPEN για ένα late night πρότζεκτ. Αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, η δημοσιογράφος και η διοίκηση επιθυμούν ένα φορμάτ, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, με συνεντεύξεις, τηλεφωνικές γραμμές και πολλές ανατροπές.

Πρεμιέρα, το επόμενο διάστημα, θα κάνει το «Night out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο ηθοποιός επιστρέφει στη συχνότητα του MEGA για να «υποβάλλει» σε δοκιμασίες και φάρσες τους καλεσμένους του, εκμαιεύοντας στοιχεία και πληροφορίες που μέχρι πρότινος δεν είχαν μοιραστεί.

Να σημειωθεί, φυσικά, ότι και φέτος βλέπουμε τον μετρ του είδους Γρηγόρη Αρναούτογλου με το «The 2night show». Ο παρουσιαστής toy ANT1 έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός στο είδος του, καταφέρνοντας να φιλοξενεί πρόσωπα που σπάνια μιλούν και αφορούν ιδιαίτερα το κοινό.

Στην ίδια συχνότητα θα δούμε ξανά την «Αρένα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η πρώτη επίσημη για φέτος έχει οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου, στις 24.00, και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του καναλιού «κάθε Τετάρτη βράδυ, ζωντανά στο στούντιο, η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές που μπαίνουν στην ΑΡΕΝΑ μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων».

Τη λίστα με τις late night εκπομπές του ΑΝΤ1 συμπληρώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το «Πρόσωπο με πρόσωπο». Συνεντεύξεις, συζητήσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις, που κάνουν αίσθηση και δίνουν στον πολίτη τη σφαιρική εικόνα όλων των εξελίξεων, μπαίνουν στο μικροσκόπιο.