MEDIA

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» - Η πρόταση της Χρηστίδου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» - Η πρόταση της Χρηστίδου
Glomex

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου κάθισε στο πάνελ για να σχολιάσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής την επικαιρότητα. 

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το πρωί της Κυριακής με τη Σίσσυ Χρηστίδου να του απευθύνει μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου κάθισε στο πάνελ για να σχολιάσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής την επικαιρότητα.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε βρεθεί και στην πρεμιέρα της εκπομπής για να ευχηθεί «Καλή επιτυχία» στους πρώην συνεργάτες του.

«Θα έρθω και θα μείνω μόνιμα. Για δουλειά ήρθα σήμερα, όχι μόνο για να πω τις βλακείες μου.. Επαγγελματίας 100%, θα σας τα πω όλα, από Κασσελάκη μέχρι τα νέα της showbiz», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την είσοδό του στο πλατό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τη χαρά της αγκαλιάζοντάς τον σφιχτά, ενώ του είπε «Μου λείπεις».

«Σκεφτήκαμε να έρθεις εδώ, να σε βάλουμε δίπλα στη Βάλια μήπως σε πείσει. Βάλια, βάλε τα δυνατά σου», είπε η παρουσιάστρια.

«Με τι τρόπο θα με πείσεις;», ρώτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και συμπλήρωσε με νόημα: «Μου αρέσει φέτος εδώ η κατάσταση… Πάνελ μόνο Σίσσυ».