MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Ο πόλεμος των πρωινάδικων και στο βάθος τηλεθέαση

Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Ο πόλεμος των πρωινάδικων και στο βάθος τηλεθέαση

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά και τα πυρά των συνεργατών

«Η τηλεόραση είναι πιο ανθρωποφαγική από ποτέ», δήλωνε πριν από κάποιες ημέρες στο Newsbomb.gr ο Κώστας Τσουρός σαν να ήξερε τι θα ακολουθούσε… Από χθες, σε no1 θέμα συζήτησης έχει αναχθεί η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά. Για τις δύο ξανθιές της πρωινής ζώνης φαίνεται ότι επήλθε ρήξη με τις σχέσεις τους να μπαίνουν στον πάγο μια για πάντα.

Το χρονικό της «μάχης» είναι μεγάλο, ωστόσο όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο «Fay’s Time» σχολίασαν το πώς συμπεριφέρονται η Κατερίνα Καινούργιου και οι υπόλοιποι της «Super Κατερίνας» στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στο ζήτημα με τον Light.

Η Κατερίνα πήρε φωτιά και, το πρωί της Τετάρτης, ξέσπασε άνευ προηγουμένου κάνοντας λόγο για χαμηλά ποσοστά αλλά ακόμη και στον γάμο της Φαίης. «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο για να συνεχίσει: «Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουν, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια… Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να μην θέλησε να απαντήσει ανοιχτά στα παραπάνω, όμως είπε: «Μου έρχονται πάρα πολλά μηνύματα… Ούτε την ονομαστική μου εορτή να είχα! Μου έχουν στείλει μήνυμα σχεδόν όλοι οι πρώην συνεργάτες μου που έχουν περάσει από τις εκπομπές μου. Και θέλω να στείλω σε όλους ένα μεγάλο φιλί. Σας αγαπώ!»

Αυτό, φυσικά, δεν ήταν το τέλος αφού ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, συνεργάτης της Φαίης, είπε: «Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν το άφησε ασχολίαστο, γράφοντας στα social media: «Αφήνω αυτό εδώ. Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδελφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο». Το εν λόγω post αναδημοσίευσαν διάφορα μέλη της ομάδας, όπως η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Έλενα Πολυκάρπου, αλλά και ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης.

Όπως φαίνεται η εν λόγω κόντρα θα έχει πολύ «ψωμί» και δρόμο ακόμα, αναμένοντας να δούμε τις νέες τοποθετήσεις των άμεσα ενδιαφερόμενων… και όχι μόνο!