MEDIA

Ο Γιατρός (20/11): Συρμός εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Ο Γιατρός (20/11): Συρμός εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο
GLOMEX

Ένα νέο και συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στην καθηλωτική σειρά, Ο Γιατρός.

Ένα καθηλωτικό επεισόδιο έρχεται απόψε στη σειρά «Ο Γιατρός» στον Alpha, στις 22:40.

Ο Ανδρέας αρχίζει να μαθαίνει από την Σοφία για το παρελθόν τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του πως ήταν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών.

Ο καθένας αναλαμβάνει δυο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση το Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει και παίρνει ναρκωτικά προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Το νοσοκομείο λειτουργεί υπό ειδικές συνθήκες καθώς έχει δεχτεί όλους τους τραυματίες του τρένου που εκτροχιάστηκε. Ως εκ τούτου όλοι οι γιατροί δέχονται πάρα πολύ μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να έχουν εντάσεις.

Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του.

Ο Μάρκος ως διευθυντής της κλινικής που έχει δεχτεί τους τραυματίες προσπαθεί να εμψυχώσει το προσωπικό του νοσοκομείου για να αποδώσει τα μέγιστα. Το κάνει όμως με το λάθος τρόπο καθώς προσπαθεί να τους επιρρίψει ευθύνες για όσα δεν κατάφεραν παρά να τους επιβραβεύσει για όσα πέτυχαν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Σε εκείνη τη φάση επεμβαίνει ο Αντρέας. Με τον ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο που βγάζει θυμίζει σε όλους τι πάει να πει γιατρός και γιατί πολεμάνε.

Όλοι τον ακούνε με θαυμασμό και εμπνέονται από τα λόγια του καθώς τους θυμίζει την ουσία της ιατρικής, ότι είναι λειτούργημα και όχι δουλειά. Ο Αντρέας με αυτό το λόγο θυμίζει και στον Μάρκο γιατί ήταν εκείνος διευθυντής πριν το ατύχημα και όχι ο ίδιος.

Τέλος, ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει…

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο: