MEDIA

«Εγκλήματα»: Η Σωσώ «επέστρεψε» και μιλά για τον ρόλο της 23 χρόνια μετά

«Εγκλήματα»: Η Σωσώ «επέστρεψε» και μιλά για τον ρόλο της 23 χρόνια μετά

Η Καίτη Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον ρόλο της ως «Σωσώ» στα «Εγκλήματα» 

Η Καίτη Κωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον ρόλο της ως «Σωσώ» στα «Εγκλήματα» αλλά και τον θάνατο του πατέρα της.

Για τα παιδικά της χρόνια και την απώλεια του πατέρα της, η ηθοποιός είπε πως η μητέρα της θυσίασε πολλά προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά εκείνη και η αδελφή της.

«Τον μπαμπά μου τον χάσαμε όταν ήμουν 8 ετών. Μεγαλώσαμε με την μητέρα μου η οποία ήταν μια υπερπροστατευτική γυναίκα και αφιέρωσε την ζωή της στα παιδιά της, σε εμένα και την αδελφή μου. Ήταν αρκετά δυναμική ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Για την επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα»: «Χάρηκα που έγινε μια τόσο μεγάλη επιτυχία και άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο. Έπαιζα με τους φίλους μου και με ανθρώπους που είχαμε ξανασυνεργαστεί και ήμασταν μαζί από την σχολή. Δεν την «άκουσα» εκείνη την εποχή».

Για τον χαρακτήρα της και τον χρόνο που περνά με τον εαυτό της η ηθοποιός απάντησε πως δεν επιθυμεί να μοιράζεται θέματα της προσωπικής της ζωής.

«Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το πόσο ανοιχτός ή κλειστός άνθρωπος μπορεί να είμαι. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά; Διαβάζω βιογραφίες μεγάλων και σημαντικών ανθρώπων», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.