MEDIA

Demy: «Έχω βρει τον πρίγκιπα μου στη ζωή»

Demy: «Έχω βρει τον πρίγκιπα μου στη ζωή»
GLOMEX

Η Demy αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον «πρίγκιπά» της και μίλησε για τη σκηνή που τη συγκινεί περισσότερο στο μιούζικαλ «Αναστασία»

Στις πρόβες της παράστασης «Anastasia the musical» βρέθηκε η εκπομπή του Κώστα Τσουυρού, με τους πρωταγωνιστές να παραχωρούν δηλώσεις στις κάμερες.

Το νέο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Anastasia the musical» ζωντανεύει στη σκηνή του Παλλάς από 23 Δεκεμβρίου με τους Demy, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ίαν Στρατής, Κατερίνα Σούσουλα και Βασίλης Αξιώτης.

Η Demy αποκάλυψε ότι συγκινείται με την επανένωση της ηρωίδας με τη γιαγιά της καθώς πριν μερικά χρόνια έχασε τη δική της γιαγιά.

«Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχω πιάσει τον εαυτό μου να συγκινείται. Με συγκινούν πράγματα, κομμάτια της ιστορίας. Η επανένωση με τη γιαγιά της, επειδή έχασα και πριν μερικά χρόνια τη γιαγιά μου και της είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Τα τελευταία χρόνια ξεχνούσε και της τα υπενθυμίζαμε, αλλά της λέγαμε από την αρχή. Θυμάμαι τη χρονιά που πήγα "Eurovision" έχω βίντεο που της το λέει η ξαδέφλη μου, η αδελφή μου και χαιρόταν σαν να το άκουγε για πρώτη φορά. Η γιαγιά μου τραγουδούσε και χαιρόταν πολύ που έκανα επάγγελμα αυτό που αγαπούσε εκείνη. Στα δικά της χρόνια δεν το επέτρεπαν γιατί ήταν συνδεδεμένο με άλλα πράγματα και θεωρούσαν ότι δεν ήταν κάτι πρέπον, οπότε δεν την είχαν αφήσει να το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στο τέλος μίλησε και για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει τον έρωτα.

«Έχω βρει τον πρίγκιπα μου στη ζωή. Θα είναι στην πρεμιέρα σίγουρα. Το τελευταίο μιούζικαλ που είχα κάνει το είχε δει σίγουρα πάνω από 20 φορές, μπορεί και 30», είπε χαρακτηριστικά η Demy.