MEDIA

Ναυάγιο Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση

Ναυάγιο Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση

Ναυάγιο Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση

Καθηλωτικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο που έρχεται στην επιτυχημένη σειρά «Το ναυάγιο». Μάλιστα αγωνία χτυπά κόκκινο.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της στον Γιώργη.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη.

Παράλληλα ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση – θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη; Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου.

Τέλος, ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.