MEDIA

Πρεμιέρα Masterchef: Οι μαγειρικές μονομαχίες, τα «αστεία» του Ιωαννίδη και οι ιστορίες των παικτών

Πρεμιέρα Masterchef: Οι μαγειρικές μονομαχίες, τα «αστεία» του Ιωαννίδη και οι ιστορίες των παικτών

Το «MasterChef» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star και η πρεμιέρα επεφύλασσε ανατροπές για τους παίκτες

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα το MasterChef 2024. Το ριάλιτι κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό καθώς ήταν συνολικά πρώτο στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, 22,4% και είχε απήχηση τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες 18-54 ετών. Την πρεμιέρα παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό 2.100.000 τηλεθεατές.

Το φαινόμενο MasterChef 2024 έκανε δυναμική πρεμιέρα χθες, Δευτέρα 15/1, με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να είναι στα καλύτερα τους, γεμάτοι ενέργεια και κοφτερή ατάκα.

Με το «καλώς ήρθατε» οι τρεις κριτές έριξαν τους υποψήφιους κατευθείαν στα… βαθιά. Αυτή τη χρονιά οι μαγειρικές μονομαχίες θα ορίσουν ποιος θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό! Η αλλαγή στη διαδικασία των auditions φάνηκε ξεκάθαρα ότι κέντρισε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το τέχνασμα έκανε τη διαφορά με το κοινό να παρακολουθεί με αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή προς το μέρος ποιου υποψήφιου θα γύρει η … λευκή ποδιά.

Οι τρεις chef έδωσαν ωραίο και γρήγορο ρυθμό στη διαδικασία, κρατώντας απόλυτη ισορροπία στο χιούμορ, στο συναίσθημα, στην κριτική. Καμία «γεύση» δεν επικράτησε της άλλης, δίνοντας στον τηλεθεατή τη χαρά να παρακολουθεί ένα πρόγραμμα ανώτερου, από όλες τις απόψεις, επιπέδου.

Φυσικά δεν έλειψαν τα αστεία του Πάνου Ιωαννίδη. Όσο για τους διαγωνιζόμενους, κάποιοι κατάφεραν με το γευστικό τους αποτέλεσμα να πάρουν την ποδιά, αλλά και να μας συγκινήσουν με τις ανθρώπινες ιστορίες τους. Η παίκτρια με καταγωγή από την Ινδία που μίλησε για το bulling που έχει υποστεί από παιδί και ο παίκτης μαχητής της ζωής, που πάσχει από μεσογειακή αναιμία, απασχόλησαν το κοινό αλλά και τα social media και τα sites, που έδειξαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το παράδειγμα που δίνουν.



Απόψε (Τρίτη 16/1) στις 21:00 οι auditions του MasterChef 2024 συνεχίζονται εντυπωσιακά! Μία ποδιά, δύο παίκτες, μία μονομαχία! Όλοι οι επίδοξοι μάγειρες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι διαθέτουν τη μαγειρική ικανότητα, τη δημιουργικότητα και την ευελιξία, που απαιτείται, για να κερδίσουν τη λευκή ποδιά, που τους χαρίζει την είσοδό τους στον διαγωνισμό!