MEDIA

MasterChef: Πότε ξεκινά η καθημερινή προβολή επεισοδίων

MasterChef: Πότε ξεκινά η καθημερινή προβολή επεισοδίων

MasterChef: Ο διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται με περισσότερα επεισόδια και πολλές εκπλήξεις

Την πρώτη του εβδομάδα στην τηλεοπτική αρένα συμπλήρωσε το «MasterChef», στο STAR, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι τηλεθεατές, ειδικά της ηλικιακής τάξης 18-54, απέδειξαν ότι ανυπομονούσαν για την επιστροφή του διαγωνισμού με αποτέλεσμα τα στελέχη να χαμογελούν πλατιά για την πορεία των πρώτων ημερών στους πίνακες της Nielsen.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου θα δούμε ένα ακόμη επεισόδιο οντισιόν, ενώ την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ξεκινούν τα bootcamp. Από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου το «MasterChef» γίνεται καθημερινό, που σημαίνει ότι θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όπως είναι αναμένο, η εξέλιξη δημιουργεί προβληματισμό στον ανταγωνισμό καθώς θα μοιραστεί ξανά η τράπουλα της τηλεθέασης.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ετοιμάζονται για δυνατές εκπλήξεις και ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν φρενίτιδα σε κοινό και παίκτες. Όπως έχουν ξεκαθαρίσει, αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά.

Οι 24 διαγωνιζόμενοι, που θα περάσουν στο σπίτι, θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, φτιάχνοντας το πιάτο της ζωής τους. Το πιάτο που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο.

Στο νέο κύκλο, τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ! Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του «MasterChef», θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€! Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές! Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα…