MEDIA

MasterChef: Συγκίνησε παίκτης με την ιστορία του - «Αυτή ήταν ο λόγος που έγινε μάγειρας»

MasterChef: Συγκίνησε παίκτης με την ιστορία του - «Αυτή ήταν ο λόγος που έγινε μάγειρας»

Η εξομολόγηση του διαγωνιζόμενου που συγκίνησε τους κριτές του MasterChef

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef οι τελευταίοι υποψήφιοι διεκδικούν την είσοδό τους στον διαγωνισμό και κανείς δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Αυτή είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι το θέλουν περισσότερο από όλους τους άλλους! Κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα χαμογελάσουν από ικανοποίηση, έχοντας πετύχει, ενώ για κάποιους η προσπάθεια δεν θα στεφθεί με επιτυχία και το όνειρο θα τελειώσει νωρίς.

Μία από τις μονομαχίες ήταν εκείνη του Αλέξανδρου και του Παναγιώτη οι οποίοι προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν και τους τρεις κριτές και να εξασφαλίσουν την ποδιά.

Η ιστορία του 31χρονου Παναγιώτη από το Ηράκλειο Κρήτης συγκίνησε το κοινό ενώ ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία.

«Η επιρροή μου στη μαγειρική ήταν καθαρά από τη γιαγιά μου. Ούσα Πολίτισσα, καταλαβαίνετε τη σχέση της με το φαγητό και το πέρασε και σε μένα αυτό. Αυτή ήταν ουσιαστικά ο λόγος που έγινα μάγειρας. Ζούσε για να μας μαγειρεύει, ζούσε για να ταΐζει όλο το σπίτι, όλους τους ανθρώπους. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά – και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ – ότι μίλαγε στο φαγητό. Αυτό ουσιαστικά με κέντρισε και με έκανε να γίνω αυτός ο άνθρωπος», εξομολογήθηκε αρχικά ο παίκτης.

«Όταν η γιαγιά πέθανε, είπε στη μητέρα μου: αυτό το τετράδιο είναι για τον Παναγιώτη. Είχε μέσα όλες τις συνταγές από τη δικιά της μαμά», αποκάλυψε ο παίκτης συγκινόντας τους τρεις κριτές που άκουγαν την ιστορία του.