MEDIA

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος στον «αέρα»: «Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση»

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος στον «αέρα»: «Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση»
GLOMEX

Χαμός ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Άγγελο Βουράκη για το ζήτημα της φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με αφορμή τη φοροδιαφυγή στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ωστόσο η ένταση ξεκίνησε από νωρίς όταν μιλούσε με τον Άγγελο Βουράκη.

Ο Τριαντάφυλλος εκνευρίστηκε πολύ λέγοντας στον δημοσιογράφο: «Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση» με εκείνον να του απαντάει: «Εγώ σου μεταφέρω πολύ γλυκά τι λέει το ρεπορτάζ και περιμένω να μας πεις και εσύ την απάντησή σου».

Τότε ο τραγουδιστής ανέφερε ότι άλλα δήλωνε το 2019 και άλλα τώρα: «Ήθελα να περάσω μια μέρα με τον γιο μου, με πρήξατε στα τηλέφωνα όλοι γι’ αυτό τον γάμο. Αντί να σας γράψω, βγαίνω και σας μιλάω. Άλλα δηλώναμε το 2019 και το 2018 φιλαράκι μου γλυκό, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο ήμουν ένα τίποτα, άλλα. το 2020 και άλλα σήμερα»

Από τον τρόπο που μιλούσε όμως ο Τριαντάφυλλος ο Άγγελος Βουράκης εκνευρίστηκε και του απήυθυνε τον λόγο: «Να σε παρακαλέσω τα “αδελφάκι μου”, “αγοράκι μου” και όλα αυτά να μην τα χρησιμοποιείς. Όσα είπα εγώ τα λέει τα ρεπορτάζ».

«Πριν ένα μήνα ήμουν εκεί, έκατσα δίπλα σου, μου έδωσες τηλέφωνό σου και μου είπες: πάρε το τηλέφωνό μου αδελφάκι μου. Για αυτό σε λέω αδελφάκι μου λοιπόν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τις χρονιές που δεν δουλεύαμε ήταν λογικό να δηλώναμε μικρά ποσά. Μετά το Survivor πήραμε λεφτά, γίναμε ονόματα και συνεχίζουμε» είπε ο Τριαντάφυλλος στο τέλος για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.