MEDIA

Γωγώ Τσαμπά: Η απιστία για εμένα είναι κάτι πολύ βαρύ, μπορεί να έχω υπάρξει και τρίτο πρόσωπο

Γωγώ Τσαμπά: Η απιστία για εμένα είναι κάτι πολύ βαρύ, μπορεί να έχω υπάρξει και τρίτο πρόσωπο

Η Γωγώ Τσαμπά για τον έρωτα ανέφερε πως χρειάζεται αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφο της.

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου για τα αρνητικά σχόλια, την προσωπική της ζωή και και τα σκηνικά που έχει ζήσει πάνω στην πίστα.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, για τα αρνητικά σχόλια δήλωσε: «Δεν σχολιάζουν πλέον αρνητικά τις γυναίκες που τραγουδούν στα πανηγύρια, γιατί τα πλέον τα αγαπούν και τα στηρίζουν. Οπότε ίσα-ίσα μας προσέχουν τις γυναίκες. Έχω δει ανθρώπους να στραβοκοιτάνε, ή να βλέπουν διαφορετικά το επάγγελμα αυτό. Είχα προτάσεις για να τραγουδήσω σε πίστα, δεν θα πω ποτέ ότι ήταν κάτι που δεν μου άρεσε, απλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο άμεση η επαφή με τον κόσμο και ναι έδιωξα και μεγάλα μεροκάματα».

Για τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί πάνω στην σκηνή, η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε: «Μου έχει φύγει το τακούνι πάνω στην σκηνή και έχω πέσει πάνω στον κόσμο, στην πίστα που χόρευαν. Προσπαθούσε πρώτα το συγκρότημά μου να συγκρατηθεί και τους λέω "γελάστε". Έχουν ξεπεράσει τα όριά μου ζητώντας επίμονα να πω ξανά το ίδιο τραγούδι, ενώ το είχα πει ήδη 3 φορές. Του είπα από το μικρόφωνο "ή θα κατέβεις ή θα κατέβω", τελικά κατέβηκε ο κύριος. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου και σε πανηγύρι και στο καμαρίνι. Ζήτησε να με δει, μου έδωσε το τηλέφωνό του, έβγαλε ένα δαχτυλίδι δώρο, του λέω "ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά δεν με αφήνει η μαμά μου να παντρευτώ, αν δεν τη ρωτήσεις"».

Η Γωγώ Τσαμπά για το θέμα της απιστίας, είπε πως μπορεί να έχει υπάρξει και τρίτο πρόσωπο, ενώ για τον έρωτα ανέφερε πως χρειάζεται αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφο της.

«Η απιστία για εμένα είναι κάτι πολύ βαρύ. Δεν θέλω να τη συζητάω καθόλου. Πιστεύω όλοι το έχουν βιώσει, γιατί όχι εγώ; Μπορεί και να το είδα. Μπορεί να έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο... Κάποια πράγματα τα κρατάμε μέσα μας, τα συζητάμε με δικούς μας ανθρώπους και προχωράμε... Ο έρωτας είναι κομμάτι που δεν θέλω ποτέ να το θίξω, είναι κάτι προσωπικό. Εγώ και που ζω το πρωί που ξυπνάω και βλέπω τον ήλιο, τα λουλούδια, τους ανθρώπους γύρω μου, είμαι ερωτευμένη. Αυτό που πρέπει να έχει ο ιδανικός σύντροφος είναι αγάπη και κατανόηση στις ώρες εργασίας μου. Έχω δεχτεί ζήλεια».

Παράλληλα, τραγουδίστρια για τον γάμο, τόνισε: «Τι εννοούμε παντρεία; Παντρεύτηκαμε, κάναμε μια οικογένεια, κάναμε ένα-δυο κουτσούβελα, χωρίσαμε και τρέχουν από εδώ και από εκεί, τα πετάμε; Όχι».