MEDIA

J2US: Η επιστροφή της Άντζελας Δημητρίου - «Είμαι εδώ μόνο για τον Νίκο»

J2US: Η επιστροφή της Άντζελας Δημητρίου - «Είμαι εδώ μόνο για τον Νίκο»

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US  με μία εντυπωσιακή μαύρη μάξι τουαλέτα με ασημένιες λεπτομέρειες και αποθεώθηκε από κοινό και κριτική επιτροπή. 

Επιστροφές καταστροφές στη σκηνή του J2US, με την Άντζελα Δημητρίου να συμμετέχει για ακόμη μία φορά στο μουσικό φιλανθρωπικό σόου και να κλέβει την παράσταση.

Η λαϊκή τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της με μία εντυπωσιακή μαύρη μάξι τουαλέτα με ασημένιες λεπτομέρειες και αποθεώθηκε από κοινό και κριτική επιτροπή.

«Είμαι εδώ μόνο για τον Νίκο. Βίκυ μη ζηλεύεις», είπε η Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου που συμμετέχει στο παιχνίδι ως coach του Στέλιου Δρουμαλιά, ενώ καθώς απόψε είναι η πρεμιέρα του σόου, δεν θα μπορούσε να μην χαρίσει μερικές από τις πιο μεγάλες τις επιτυχίες στο κοινό.

Μάλιστα η τραγουδίστρια βρέθηκε κοντά στην κριτική επιτροπή και μοιράστηκε το μικρόφωνο με την Καίτη Γαρμπή και τη Δέσποινα Βανδή με το πλατό να καταχειροκροτεί. Η κριτική επιτροπή σχολίασε με τα καλύτερα λόγια την επιστροφή της Άντζελας Δημητρίου στο παιχνίδι, λέγοντας ότι είναι άκρως ανανεωμένη και «υπέρλαμπρη» όπως την αποκάλεσε η Δέσποινα Βανδή.