MEDIA

Ασημένια Βουλιώτη: «Ήμουν το κορίτσι που έφαγε χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα»

Ασημένια Βουλιώτη: «Ήμουν το κορίτσι που έφαγε χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα»
Glomex

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Ψυχοκόρες μίλησαν για τους ρόλους τους και την αναγνωρισιμότητα μετά την προβολή της σειράς στο συνδρομητικό κανάλι του ΑΝΤ1

Καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου οι πρωταγωνίστριες της σειράς Ψυχοκόρες.

Η σειρά πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται και στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1, καθώς μέχρι τώρα υπάρχει μόνο στην συνδρομητική και με αφορμή την πρεμιέρα, στον καναπέ της εκπομπής κάθισαν η Μαριάννα Κιμούλη, η Ασημένια Βουλιώτη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη και η Άννα Λουιζίδη για να μιλήσουν για την μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή και τα σχόλια που ακούνε για τις ερμηνείες και τους ρόλους τους.

«Με ενδιαφέρει όταν υπάρχει ειλικρίνεια, όταν βλέπω ειλικρίνεια στην τηλεόραση και οι Ψυχοκόρες ήταν μία προσπάθεια όπου ο καθένας με το λιθαράκι του κοίταξε να είναι ειλικρινής. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη», ανέφερε η Ασημένια Βουλιώτη.

«Εμένα μου αρέσει το ότι έχει τόσο μεγάλο χρόνο. Εμείς ήμασταν με τους ρόλους μας δέκα μήνες περίπου, οπότε τον ζεις σε καθημερινή βάση και μεγαλύτερο εύρος. Μου έχουν πει στον δρόμο: εσύ δεν είσαι αυτή που κλαίει στο τρέιλερ;», είπε η Άννα Λουιζίδη.

Η Μαριάννα Κιμούλη παραδέχθηκε πως «Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης. Είναι κάτι πολύ νέο και ξένο για μένα και έχω λίγο άγχος αλλά έχει κάτι έτσι της πρώτης φοράς. Σε σχέση με το θέατρο υπάρχει πιο πολύ η έννοια της κατασκευής στην τηλεόραση».

Η Ασημένια Βουλιώτη στη συνέχεια μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και είπε: «Εγώ για ένα διάστημα ήμουν η κοπέλα που τρώει το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα. Τις προάλλες με αναγνώρισε μία κοπέλα στον δρόμο, μου λέει: είσαι η Δεσποινιώ, είμαι και πιωμένη αλλά σε κατάλαβα».

«Έχουμε ζήσει όλες πολύ αστεία περιστατικά. Εμένα μία μέρα που τελείωσα το γύρισμα και ήμουν αρκετά κουρασμένη. Πήγε ένας να με πατήσει με το αυτοκίνητο, λέω «ωχ, θα με βρίσει τώρα» και τελικά μου είπε συγχαρητήρια για τη σειρά. Έπαθα σοκ», δήλωσε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.