«Πυρά» Ουγγαρέζου για Καινούργιου - «Ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για μια ακόμη φορά «έξω από τα δόντια» για την Κατερίνα Καινούργιου
«Πυρά» Ουγγαρέζου για Καινούργιου - «Ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο»
Instagram
2'

Την τηλεοπτική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στο «My Radio 104,6».

Το πρωί της Παρασκευής (24/5) το «Breakfast at Star» πρόβαλε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη νέα τηλεοπτική κόντρα.

«Για μένα ό,τι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Χθες το καινούριο που άκουσα είναι ότι θα είμαι στο 10:00-12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα και θα ξαναγυρίσω πάνελ εκεί; Όχι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη διαμάχη μεταξύ των δύο παρουσιαστριών: «Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή μου για το Καινούργιου-Σκορδά. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι "ειρωνικό παράπονο". Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απάντησε με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτή».

Τέλος, πρόσθεσε: «Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε κι όλο αυτό το σκηνικό με πρώην. Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλουν με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να "καεί". Λένε ας πούμε για το MEGA "δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται, εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη" και ταυτόχρονα λένε "όχι, δεν θα πάει στο MEGA, αλλά στον ΑΝΤ1". Έχει μια εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή