STAR: Το μυστήριο με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τα ανοιχτά μέτωπα για την επόμενη χρονιά

Το κανάλι της Κηφισιάς ξεκίνησε τις συζητήσεις με τα πρόσωπά του για του χρόνου
STAR: Το μυστήριο με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τα ανοιχτά μέτωπα για την επόμενη χρονιά
3'

MEGA, ALPHA, ΣΚΑΪ, ετοιμάζουν πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν, ενώ στη λίστα με τους σταθμούς που απασχολούν τη μεταγραφική περίοδο έρχεται να προστεθεί το STAR. Το κανάλι της Κηφισιάς, που προτιμά να πορεύεται με συγκεκριμένα πρόσωπα χτίζοντας οικογενειακές σχέσεις με τους παρουσιαστές, βρίσκεται τα τελευταία 24ώρα στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, ενώ οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι οι συζητήσεις με τη Ζήνα Κουτσελίνη είναι καθαρά τυπικές αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου της, αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στον κυκεώνα της ΤV. Οι δύο πλευρές διαφωνούν ως προς την βραδινή εκπομπή της παρουσιάστριας, καθώς το κανάλι θεωρεί ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί ενώ η ίδια η Ζήνα θέλει να δώσει χώρο και χρόνο σε κάτι που επένδυσε προσωπικά και το θεωρεί στοίχημά της. Έτσι, δεν έχει βγει ακόμη λευκός καπνός με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο αφού η πρωινή της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι από τις πιο επιτυχημένες του σταθμού.

Επίσημο ραντεβού αναμένεται να κάνουν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι οδεύει προς ανανέωση με το STAR, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι με το μέρος τους. Το δίδυμο, με μαέστρο τον αρχισυντάκτη Χρήστο Αϊβαλιώτη, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να τερματίζει αρκετές ημέρες στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό.

«Κλειδωμένη» είναι η παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη στο πρόγραμμα του 2024-2025 αφού «Ο τροχός της τύχης» σαρώνει καθημερινά στην απογευματινή ζώνη. Αν δεν αλλάξει κάτι -εντυπωσιακά- και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παραμείνει στη θέση της με το «Shopping Star». Το ριάλιτι μόδας έχει ένα σταθερό μερίδιο τηλεθεατών και τα στελέχη είναι ικανοποιημένα από τη μέχρι τώρα πορεία.

Στη βραδινή ζώνη, το πρώτο μισό της σεζόν, θέλοντας να κάνουν οικονομία δυνάμεων και μπάτζετ, θα προβληθεί το ριάλιτι «Φάρμα». Με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όλα έχουν δρομολογηθεί με το πρότζεκτ να επιστρέφει. Το παιχνίδι επιβίωσης, που στάθηκε με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό και μάς σύστησε σε έναν διαφορετικό ρόλο τον Λεωνίδα, θα κάνει come back.

Αναφορικά με το «GNTM», οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Το ριάλιτι μόδας αγαπήθηκε πολύ, σχολιάστηκε, κέρδισε την τηλεθέαση, έκανε το απαιτούμενο break για ξεκούραση, όμως είναι κάτι που θα κόστιζε πολύ. Συνεπώς, μπαίνει για μία ακόμη χρονιά στον πάγο.

Όσον αφορά στη μυθοπλασία; Στο STAR δεν έχει αποφασιστεί πότε θα βγει ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής κωμωδίας «IQ 160» με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και το Νίκο Κουρή, ενώ στη φαρέτρα τους έχουν και τα έτοιμα επεισόδια της παραγωγής «Μαύροι πίνακες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή