Σοφία Βόσσου για Μαρίνα Σάττι: «Να κάνω, τάχα μου, διαδήλωση με χασμουρητά το θεωρώ απρεπές»

H Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη συνέντευξη τύπου της Eurovision
Σοφία Βόσσου για Μαρίνα Σάττι: «Να κάνω, τάχα μου, διαδήλωση με χασμουρητά το θεωρώ απρεπές»
1'

H Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη συνέντευξη τύπου της Eurovision.

Πώς σας φάνηκε η Eurovision;

Από την αρχή δήλωσα ότι μου άρεσε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Ήμουν φαν. Από τα υπόλοιπα τραγούδια των άλλων χωρών ξεχώρισα αυτό της Γαλλίας. Ο διαγωνισμός της Eurovision ήταν στο ίδιο μοτίβο, όπως τον ξέρουμε τόσα χρόνια.

Έγινε μεγάλο θέμα με το χασμουρητό της Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της τραγουδίστριας του Ισραήλ. Πώς το κρίνετε εσείς;

Διαφωνώ με τη στάση της Μαρίνας Σάττι, εννοώ το χασμουρητό, ενώ είμαι θετική προς το πρόσωπό της. Όταν διαφωνείς με κάτι, δεν πηγαίνεις. Αν εγώ ήταν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision και διαφωνούσα με τη συμμετοχή του Ισραήλ, δεν θα πήγαινα εξαρχής.

Να κάνω, τάχα μου, διαδήλωση με χασμουρητά το θεωρώ, αν μη τι άλλο, απρεπές. Εγώ ήμουν η πρώτη που στήριξα τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή. Επειδή όμως εκπροσωπούσε μια χώρα, η κίνηση αυτή δεν ταίριαζε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή