MEDIA

Ποια θα είναι τα νέα μέλη της παρέας του «Μες την Καλή Χαρά»

Ποια θα είναι τα νέα μέλη της παρέας του «Μες την Καλή Χαρά»

​Πολλά δοκιμαστικά είχαν γίνει και πολλές φήμες είχαν ακουστεί για το ποια τελικά θα είναι η αντικαταστάτρια της Έλενας Παπαβασιλείου στο «Μες την Καλή Χαρά».

Τελικά, οι συντελεστές του Alpha επέλεξαν την Ευαγγελία Αραβανή, και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ενώ στο πλατό της Ναταλίας επιστρέφει και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Το δελτίο τύπου του Alpha, αναφέρει:

«Το Μες στην Καλή Χαρά συνεχίζει για πέμπτη χρονιά να αποτελεί τον απόλυτο τηλεοπτικό προορισμό του Σαββατοκύριακου!

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Παναγιώτη Χατζηδάκηκαι την Ευαγγελία Αραβανή αναλαμβάνουν δράση Μες στην καλή Χαρά!

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα είναι γεμάτα από αστείες και «παράξενες ειδήσεις» που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καυτά νέα από τον ελληνικό και διεθνή καλλιτεχνικό χώρο, χρηστικά θέματα, προτάσεις μαγειρικής, μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης, καθώς και ιδέες για δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε εντός και εκτός σπιτιού.

Στην ανανεωμένη παρέα θα συμβάλουν με την παρουσία τους δημοφιλή πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Θα απαντήσουν σε πρωτότυπες ερωτήσεις, θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα αναμετρηθούν σε νέα παιχνίδια - έκπληξη.

Το Μες στην Καλή Χαρά υπόσχεται να δικαιώσει για άλλη μια χρονιά τον τίτλο του!»

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 το πρωί.