MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: Απειλεί με μηνύσεις! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ελεονώρα Μελέτη: Απειλεί με μηνύσεις! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Το φθινόπωρο μπήκε, οι εκπομπές βγήκαν στον αέρα και η Ελεονώρα φούντωσε...

Η Ελεονώρα σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο ένθετο «People» της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ζήτησε σεβασμό προς το περιβάλλον τη!.

«Δεν ζήτησα από τα περιοδικά να μην παίζουν εμένα. Εμένα ξεσκίστε με! Όχι όμως το περιβάλλον μου. Το ότι κάποιος βρίσκεται δίπλα μου δεν σημαίνει ότι οφείλει ή συναινεί στο να βλέπει τη φάτσα του στα περιοδικά ή στο Διαδίκτυο» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Δεν μπορεί να βάλει κάποιος μια φωτογραφία μου με τη μητέρα μου, είναι μηνύσιμο. Η μητέρα μου μπορεί να κινηθεί νομικά και εγώ σας έχω ενημερώσει. Είμαι καλυμμένη» τόνισε και έφερε για παράδειγμα όσους έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο με αφορμή τα παιδιά τους, λέγοντας «είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που λέω».

Φυσικά από τη κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει και η τηλεοπτική της «κόντρα» με την εκπομπή «Ελένη».

Η Μελέτη δεν θεωρεί τον εαυτό της το αντίπαλο δέος της Μενεγάκη, αφού «με την Ελένη ήμασταν απέναντι για τρία χρόνια το πρωί και τα υπόλοιπα τέσσερα είχα απέναντί μου αξιοπρεπείς κυρίους της ενημέρωσης» και συμπλήρωσε: «Και γιατί να μην είμαι και για εκείνους το αντίπαλο δέος; Ποια η διαφορά;»

Όσο για τον τίτλο που κουβαλάει χρόνια η Μενεγάκη ως «βασίλισσα της ψυχαγωγίας», η Μελέτη ξεκαθάρισε: «Ξεκολλήστε επιτέλους, βρε παιδιά, με τους τίτλους».

Άραγε αν στη θέση της Ελένης βρισκόταν η Κα. Μελέτη θα έδινε την ίδια απάντηση; Θα έλεγε πάλι την φράση «Ξεκολλήστε επιτέλους, βρε παιδιά, με τους τίτλους»;