MEDIA

Το Newsbomb στην καρδιά του Ελληνικού επιχειρείν!

Το Newsbomb στην καρδιά του Ελληνικού επιχειρείν!

Μία νέα σελίδα ανοίγει από σήμερα για τους αναγνώστες και τους θεατές του newsbomb

Στο blog Εκτενώς Επιχειρείν ο δημοσιογράφος Σπύρος Κτενάς και οι συνεργάτες του θα ξεδιπλώνουν καθημερινά μοναδικές επιχειρηματικές ιστορίες, στρέφοντας τους προβολείς της επικαιρότητας στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της οικονομικής ζωής του τόπου. Έτσι, μέσα στο εφιαλτικό τοπίο που επιβλήθηκε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, το newsbomb θα «φωτογραφίζει» την φωτεινή πλευρά του φεγγαριού και τα πρόσωπα που επιμένουν δημιουργικά, καινοτομούν, σαρώνουν τα εμπόδια που θέτει η γραφειοκρατία και το αναποτελεσματικό κράτος και ανοίγουν νέες αγορές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στο blog Εκτενώς Επιχειρείν θα δημοσιεύονται επίσης σημαντικές έρευνες αγοράς της Stat Bank για στρατηγικούς τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής ζωής, φωτίζοντας αθέατες πλευρές της οικονομίας όπως ο ρόλος των πολυεθνικών επιχειρήσεων στη χώρα μας, οι ροές του χρήματος μεταξύ των διαφόρων επιχειρηματικών τομέων δράσης, οι money makers και οι money losers του επιχειρείν.

Στην προσπάθεια ανάδειξης των υγιέστερων επιχειρηματικών δυνάμεων της χώρας επιστρατεύουμε και την «εικόνα». Έτσι, οι πιο δυνατές επιχειρηματικές ιστορίες θα ξεδιπλώνονται μέσα από τηλεοπτικές συνεντεύξεις των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στην οικονομία.

Ελάτε μαζί μας να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον ταξίδι.