MEDIA

Αυτό είναι το πιο παράξενο βιογραφικό που είδατε ποτέ!

Αυτό είναι το πιο παράξενο βιογραφικό που είδατε ποτέ!

Τον τίτλο του πιο περίεργου –ίσως και πιο πρωτότυπου- τρόπου παρουσίασης βιογραφικού σημειώματος, διεκδικεί ένας Καναδός σχεδιαστής ιστοσελίδων. Ο Joseph, σκέφτηκε πρωτότυπα και αποφάσισε να παρουσιάσει τις επαγγελματικές του αρετές μέσω της αισθητικής "μικρό μου πόνι", παρμένης από την ομώνυμη παιδική σειρά.

Ουράνια τόξα και μικρά άλογα, συνθέτουν το χαρούμενο σκηνικό της παρουσίασης. Ο Joseph πάντως, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο βιογραφικό του, αναφέρει αξιοσημείωτα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά επιτεύγματα στην πληροφορική, τα μαθηματικά και την τεχνολογία, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να "επανέλθει"-άγνωστο το πώς. Τα σχόλια σχετικά ποικίλουν: για κάποιους η παρουσίαση αυτή συνιστά το αποκορύφωμα της δημιουργικότητας και θα αποτελούσε λόγο πρόσληψης. Ίσως πάλι ο υποψήφιος εργαζόμενος να ποντάρει ακριβώς σε όσους πιθανούς εργοδότες παρακολουθούσαν τη συγκεκριμένη σειρά όταν ήταν μικροί.

Για άλλους, η έμπνευση του Joseph είναι το λιγότερο ατυχής... "βιογραφικό και πράσσειν άλογα", θα σκέφτονται πιθανότατα!