«Άκου τι είπαν» στον Alpha

«Άκου τι είπαν» στον Alpha

«Άκου τι είπαν», θα λέγεται το νέο καθημερινό τηλεπαίχνιδι του Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του Alpha στις 17 Μαρτίου. Κάθε απόγευμα στις 17:45, αμέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί κι από μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πενταμελείς οικογένειες ή πενταμελείς παρέες.

Θα τους θέτει τη γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά, «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...» δίνοντας το σύνθημα για απαντήσεις που σίγουρα θα κάνουν τους πάντες να αναφωνήσουν «Άκου τι είπαν»! Κάθε μέρα, η νικήτρια παρέα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000€ αλλά και την ευκαιρία να φθάσει στον τελικό για να διεκδικήσει 15.000€! Ποιος θα καταφέρει να τρυπώσει στο μυαλό τους και να βρει τις δημοφιλέστερες; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, κοινή λογική, φαντασία και μπόλικο χιούμορ, όμως, ναι!

gfgfgg

Το «Άκου τι είπαν» είναι η σημερινή ελληνική εκδοχή του περίφημου Αμερικάνικου «Family Feud» που ξεκίνησε το 1976. Μετά την εντυπωσιακή άνοδο της τηλεθέασης του κατά 40% τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή τηλεοπτική αρένα και κατακτά εκ νέου το παγκόσμιο κοινό.

Ο Χρήστος Φερεντίνος τονίζει χαρακτηριστικά. «Οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι είναι χιούμορ, γνώσεις, αυτοσαρκασμός, ομαδικότητα, ταχύτητα, αφασία, γέλιο, αγωνία. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι βασίζεται στην παρέα. Παίζουν παρέες και κάνουν τον τηλεθεατή, ακόμη και αν είναι μόνος του, παρέα τους».