Τα βραβεία Οσκαρ στα κανάλια Novacinema

Τα βραβεία Οσκαρ στα κανάλια Novacinema

Αντίστροφα για την 86η  Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ μετρούν τα κανάλια Novacinema που προσφέρουν στους συνδρομητές τους ένα κατεξοχήν οσκαρικό μήνα.

Η μεγάλη κινηματογραφική στιγμή του Hollywood θα έρθει την Κυριακή 2 Μαρτίου και σε HD μετάδοση, ζωντανά και αποκλειστικά για 17η χρονιά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, με ελληνικό σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και τον Γιώργο Κρασσακόπουλο.

Για όλον τον Φεβρουάριο, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα απολαμβάνουν μέσω της οσκαρικής ζώνης Nova Stars μεγάλες παραγωγές που διακρίθηκαν στον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό, αλλά και αφιερώματα σε μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Την Κυριακή 2 Μαρτίου, θα προβληθεί επίσης, ζωντανά και αποκλειστικά μέσω Nova Stars, η 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, στην αγγλική γλώσσα, για όσους συνδρομητές προτιμούν την original version.

Από 3 μέχρι 9 Μαρτίου, η 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά και μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, με την οποία οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθούν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, καθώς επίσης και κορυφαίες σειρές του Hollywood, όπου και αν βρίσκονται, μέσω laptop, smartphone και tablet.