Έρχεται το «World Party» στον Alpha

Έρχεται το «World Party» στον Alpha

Μια νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 22.30. Πρόκειται για το «World Party» που θα έχει σαν θέμα τα ταξίδια στις πιο όμορφες και συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δυο κολλητοί απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο DNA τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Αλλά και φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες… Και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής… Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party», μια πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση εκπομπή.

Το party ξεκινά…

Στο πρώτο τους ταξίδι, o εξωστρεφής Σάκης και ο μειλίχιος Γιώργος, επισκέπτονται την Αφρικανική Ζάμπια. Περιπλανώμενοι στην υπαίθρια αγορά της πρωτεύουσας θα γνωρίσουν έναν μάγο που θα τους λύσει όλα τα προβλήματα αλλά και ένα γιατρό με εξειδίκευση σε «ευαίσθητα» θέματα. Οι δυο τους τολμούν μια swing βουτιά, και μια κατάδυση στους καταρράκτες της Βικτόρια. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να πάνε στην Αφρική και να μην συναντήσουν τον βασιλιά της ζούγκλας. Όμως, δεν περίμεναν πότε ότι η επαφή μαζί του θα ήταν τόσο στενή… Τέλος, ο Σάκης και ο Γιώργος επισκέπτονται ένα σχολείο στη Ζάμπια με σκοπό να διαδώσουν το σύνθημά τους «like Greece nowhere».