MEDIA

Γερμανού-Ιωαννίδου: Συναντιούνται μετά από χρόνια στα πλατό του ΑΝΤ1

Γερμανού-Ιωαννίδου: Συναντιούνται μετά από χρόνια στα πλατό του ΑΝΤ1

Mία αποκαλυπτική τηλεοπτική συνάντηση… θα δούμε απόψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Η Γερμανού Ξανάρχεται». Η Ναταλία Γερμανού φιλοξενεί την Μαρία Ιωαννίδου.

Μια συζήτηση που αναμένεται να συζητηθεί, αφού οι δύο γυναίκες, αγαπημένες του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού, δεν είχαν επαφές τα τελευταία χρόνια.

Τώρα, μετά από καιρό, οι δύο τους δεν διστάζουν μπροστά στον φακό, να μιλήσουν για την σχέση τους. Με την αυθορμητισμό που χαρακτηρίζει την Μαρία Ιωαννίδου αλλά και με την ειλικρίνεια της Ναταλίας Γερμανού, σίγουρα θα ακουστούν πολλά.

tha 190314 ant1 germanou3198

Η καλεσμένη της και για χρόνια θετή της μητέρα, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Θυμάται τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά και με τον Φρέντυ Γερμανό. Μιλάει για την ασθένειά της και περιγράφει τη ζωή της σήμερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο στούντιο του ΑΝΤ1 θα μπει και ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο ηθοποιός μιλάει για τις ταινίες της δεκαετίας του 80 και θυμάται ξεχωριστές στιγμές της καριέρας του. Αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η ζωή του, περιγράφει τη σχέση του με τα παιδιά του και απαντάει με ειλικρίνεια και χιούμορ στις “πιπεράτες” ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης

«Η Γερμανού Ξανάρχεται» με Ιωαννίδου και Γαρδέλη