MEDIA

Στο STAR 9 Ιουνιου το THE BATTLE 10

Στο STAR 9 Ιουνιου το THE BATTLE 10

Συνεχίζοντας την στενή συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR η εταιρία one2 με χαρά σας ενημερώνει ότι το The Battle 10 που διεξήχθη στην Πάτρα θα προβληθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ σε μαγνητοσκόπηση στις 9 Ιουνίου στις 00.10'.

Οσοι δεν κατάφεραν να απολαύσουν από κοντά τους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εντυπωσιακά νοκ άουτ του Μιχάλη Αρναούτη και του Τάσου Μπερδέση ,τις σκληρές μάχες K1 & ΜΜΑ και τις υπόλοιπες Ελληνικές αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν πως η παρουσία του ΜΜΑ στο πρόγραμμα καθιστά απαγορευτική την προβολή του σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας βάση των διατάξεων που έχει θεσπίσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το STAR που είναι κανάλι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ εμβέλειας με εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές δεσμεύεται από αυτές τις διατάξεις ,πράγμα που δεν ισχύει για συνδρομητικούς ή περιφερειακούς-πειρατικούς σταθμούς.

Συμφέρον όλων όσοι ασχολούνται σοβαρά με το χώρο είναι η μετάδοση να συνοδευτεί και από υψηλά νούμερα τηλεθέασης ώστε και άλλα κανάλια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ εμβέλειας να εντάξουν μαχητικά events στο πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι αμοιβές του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

«Ο πυρετός του Μουντιάλ» στη ΝΕΡΙΤ

Πάτρα: Εν ψυχρώ δολοφονία 86χρονης μέσα στο εξοχικό της

31χρονος έκανε «χρυσές» δουλειές με ταξίδια μέσω Facebook